Реал Мадрид напредва в преговорите за младата звезда на Рен

...
Реал Мадрид напредва в преговорите за младата звезда на Рен
Коментари Харесай

Реал Мадрид изпреварва Ман Юнайтед за сензацията от Рен

Реал Мадрид напредва в договарянията за младата звезда на Рен Едуардо Камавинга. Италианският публицист Николо Скира разкри, че от кралския клуб са в непрекъснат контакт с сътрудника на 17-годишния халф и са излезли с предложение за 5-годишен контракт.

Рен е склонен да продаде надарения халф, само че за не по-малко от 80 млн. евро. Освен това, французите желаят да задържат Камавинга като преотстъпен за идващия сезон.

Скира написа, че от френския младеж се интересува и Манчестър Юнайтед, само че " алените дяволи " изостават от Реал в конкуренцията за подписа на Камавинга.  Реал Мадрид предложи 60 млн. евро за бижуто на Рен
Вчера няколко медии в Испания и Франция оповестиха, че офертата на " лос бланкос " е на стойност 50 млн. евро плюс още 10 млн. под формата на бонуси. Тази сума обаче няма да е задоволителна, с цел да убеди Рен да се раздели с родения в Ангола гений.

Камавинга впечатли експертите с представянето си от началото на сезона, като е играл във всички 36 мача за Рен в Лига 1. В тях той означи 1 гол и направи 2 асистенции.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР