Реал Мадрид направи знаменит обрат в реванша с Пари Сен

...
Реал Мадрид направи знаменит обрат в реванша с Пари Сен
Коментари Харесай

Бензема поведе Реал към знаменит обрат срещу ПСЖ

Реал Мадрид направи популярен поврат в реванша с Пари Сен Жермен от 1/8-финала в Шампионската лига. Испанците завоюваха с 3:1 на своя " Сантиаго Бернабеу " и с общ резултат 3:2 от двата мача се класираха напред в шампионата.

Още по-впечатляващо бе, че домакините губеха на полувремето след гол на Килиан Мбапе в 39-ата минута и изобщо не впечатлиха с изявите си през първата част на мача.

През второто полувреме обаче те демонстрираха напълно друго лице и съумяха да извърнат нещата в своя изгода, а героят на вечерта бе Карим Бензема, който означи хеттрик в 61-ата, 76-ата и 78-ата минута.

Така той излезе на 3-о място във безконечната класация на голмайсторите на " Белия балет " с 309 гола, изпреварвайки легендата Алфредо Ди Стефано.

В последна сметка Реал Мадрид сподели, че е по-добрият турнирен войник от своя противник и справедливо продължава към 1/4-финалите в шампионата. За ПСЖ пък това е следващ разочароващ сезон и това отпадане няма да бъде признато по никакъв начин добре от шефовете и последователите на тима.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР