Реал Мадрид надви Атлетик Билбао с 2:0 като гост в

...
Реал Мадрид надви Атлетик Билбао с 2:0 като гост в
Коментари Харесай

Реал взе своето в Билбао след голове на Бензема и Кроос

Реал Мадрид надделя Атлетик Билбао с 2:0 като посетител в мач от 18-ия кръг на испанската Ла Лига. На „ Сан Мамес “ първенците стигнаха до трите точки, откакто се разписаха по един път в двете полувремена .
Карим Бензема момент преди да открие резултата за Кралския клуб.
Мачът стартира с по-активна игра на баските, като Тибо Куртоа бе заставен да избавя вратата си при удар с глава на неприятелски състезател. Възпитаниците на Карло Анчелоти съумяха да поведат в 24-та минута посредством щатния си голмайстор Карим Бензема. Носителят на „ Златната топка “ осъществя след асистенция на Марко Асенсио. По този метод завърши и първата част.

След почивката Атлетик опита да стигне до изравнително попадение, само че в доста обстановки мерникът на домакините изневеряваше и много изстрели не попаднаха в очертанията на Куртоа. Кралският клуб от своя страна дочака търпеливо своя момент и в първата минута на добавеното време постави точка на разногласието след гола на влезлия малко преди този момент от пейката Тони Кроос.

Така Реал още веднъж изостава с три точки от водача Барселона, който по-рано стигна до най-малък триумф над Хетафе с 1:0 вкъщи. Единственото попадение за каталунците бе дело на Педри. Атлетик е осми с 26 пункта. За отбора от Билбао следва четвъртфинал за Купата на Краля с Валенсия, а по-късно и аудиенция на Селта за състезание, до момента в който Реал първо приема градския противник Атлетико Мадрид за Купата, а по-късно е хазаин и на Реал Сосиедад в Ла Лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР