Реал Мадрид излезе сух от щурата голеада на "Бенито Вилямарин"

...
Реал Мадрид излезе сух от щурата голеада на "Бенито Вилямарин"
Коментари Харесай

Реал излезе сух от щура голеада, но даде жертва

Реал Мадрид излезе изсъхнал от щурата голеада на "Бенито Вилямарин " против Бетис, която Кралския клуб в последна сметка завоюва с 5:3. Мачът от 24-ия кръг мина през стремглави обрати, само че в последна сметка приключи щастливо за "Белия балет ".

За мадридчани има обаче и неприятна вест - през първото полувреме още се контузи Марсело и главният ляв защитник на Реал виси с цялостна мощ преди решителното посещение на ПСЖ след две седмици в Шампионската лига.

Иначе всичко стартира по ноти за Реал, коъто откри след добавка с глава на Марко Асенсио в 11-ата минута. Аиса Манди също се разписа с глава, само че в другата врата - 1:1 в 33-ата имнута.

Последва автогол на Начо Фернандес и Бетис обърна резултата до 2:1 в 37-ата минута и по този начин завърши първото полувреме.

Гоненицата обаче продължи и през второто полувреме, само че към този момент с преимущество за Реал. Първо Серхио Рамос с глава направи 2:2 в 50-ата минута.Марко Асенсио с втория си гол в срещата направи 2:3 в 59-ата минута. Шест минути по-късно се разписа и Кристиано Роналдо за 2:4.

Бетис още веднъж повярва след третия си гол, дело на Серхио Леон в 85-ата минута. Резервата в този мач Карим Бензема постави точка на головата серия с попадението си за 3:5 в 90-ата минута.

С тези три точки Реал събра 45 и е на една зад третия Валенсия и на 17 от водача Барселона. Столичани имат мач по-малко.

Бетис пък е девети с 33 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР