Реал Мадрид изгуби първи точки Шампионската лига този сезон. След

...
Реал Мадрид изгуби първи точки Шампионската лига този сезон. След
Коментари Харесай

Реал се спаси с късен гол, Челси би Милан

Реал Мадрид изгуби първи точки Шампионската лига този сезон. След три победи първенецът на Европа направи 1:1 в гостуването на Шахтьор Донецк. Мачът се игра във Варшава.

Реал се избави от загуба в последните секунди след изравнителен гол на Антонио Рюдигер. Украинският отбор беше повел в посредством Олександър Зубков в 46-ата минута.

Иначе в огромни интервали от мача Реал не игра на равнище. Бензема се завърна за Кралския клуб дни преди Ел Класико с Барселона, само че и той не оказа помощ изключително.

Реал води в класирането с 10 точки. Лайпциг е втори с шест след 2:0 над Селтик, Шахтьор има пет, а Селтик – една.

взе удобна победа над Милан с 2:0 и оглави класирането в Група Е. Сините завоюваха с 2:0, улеснени от ранния червен картон на Томори. Той го получи още в 18-ата минута за нарушаване против Маунт в наказателното поле. Жоржиньо вкара от бялата точка за 0:1. В 34-ата минута Пиер-Емерик Обамеянг наказа някогашния си клуб за 0:2. Сините обаче останаха с горчив усет, тъй като.

В другия мач в групата Динамо Загреб и Залцбург направиха 1:1. Така Челси е на върха със 7 точки, Залцбург има 6, Милан и Динамо – по 4.

Останалите резултати:
ПСЖ – Бенфика 1:1
Борусия Дортмунд – Севиля 1:1
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР