Реал Мадрид и ПСЖ се изправят тази вечер един срещу

...
Реал Мадрид и ПСЖ се изправят тази вечер един срещу
Коментари Харесай

На живо с Gong.bg: Реал скърши ПСЖ на 3

Реал Мадрид и ПСЖ се изправят довечера един против различен в може би най-интересният осминафинален дуел в Шампионска лига.

ПСЖ откри резултата в 33-ата минута, когато Рабио беше оставен без настойчивост и без напрежение откри резултата в интерес на отбора от Париж. Мбапе се впусна в офанзива по фланга и пусна пас към наказателното поле, Начо изпревари Неймар, само че кълбото попадна в Рабио, който не сбърка. В 44-ата минута от дузпа Кристиано Роналдо изравни резултата със своя гол №100 за Реал в Шампионска лига. След първото полувреме двата отбора се отдръпнаха на отмора при резултат 1:1. В 83-ата минута още веднъж Роналдо беше прецизен като от няколко метра препарира Ареола.

Звездите на двата тима в лицето на Кристиано Роналдо и Неймар са измежду титулярите, само че капитанът на парижани Тиаго Силва е на аварийна пейка като е сменен от Кимпембе.

Още в 3-ата минута Кристиано Роналдо нанесе първия рисков удар по посока една от двете порти, откакто получи пас от Иско, само че кълбото излезе в навън. Гостите отвърнаха с сходен удар на Юри Бершиш, само че и неговия мерник беше неакуратен.

Постепенно ПСЖ стартира да контраатакува рисково, само че рискове пред Навас нямаше. В 17-ата минута Неймар стреля в близкия на вратаря ъгъл, само че Начо почисти. Малко по-късно още веднъж бразилецът беше на равнище и преодоля съпротивата на Иско и Начо, само че не съумя да се оправи с Каземиро.

Кристано Роналдо насочи рисков шут от директен свободен удар в 25-ата минута, само че кълбото мина настрана от вратата. В идната офанзива Неймар се засуети и не съумя да пусне добре топката към съотборник. При контаатаката за Реал Марсело откри добре Роналдо отляво, португалецът излезе очи в очи с Ареола, опита да го трансферира, само че вратарят на ПСЖ се оправи със забележително майсторство.

В 32-ата минута парижани откриха резултата посредством Рабио. Мбапе се впусна в офанзива по фланга и центрира в наказателното поле, там Начо изпревари Неймар, само че топката попадна в Рабио, който не остави шансове на Навас.

Роналдо няма спирка!

Малко по-късно с мощен шут Роналдо прати кълбото високо над вратата, а гостите отвърнаха с удар на Кавани, който не откри задачата. В края на полувремето Реал сподели зъби. Първо в 43-ата минута Бензема стреля чудесно, Ареола се оправи и почисти в корнер. След осъществяването му последва нарушаване на Ло Селсо против Кроос в наказателното поле и съдията Джанлука Роки отсъди дузпа, която Кристиано Роналдо осъществя и изравни резултата.

Двата отбора продължиха атакуващия футбол и през втората част. Мбапе пропусна още веднъж да изведе тима си напред в резултата в 49-ата минута, само че Навас отчая младия нападател на парижани. Пет минути по-късно хубава офанзива поета от Дани Алвес откри добре Рабио в центъра на наказателното поле, последва удар, който се отклони от Серхио Рамос, парижани желаеха дузпа, само че съдията остави играта да продължи, защото не видя неправда.

В 65-ата минута на дуела Роналдо застана зад топката при директен свободен удар, само че не откри задачата. В идващите минути ПСЖ се впусна в непрекъснати офанзиви към испанския отбор, само че по този начин и не съумяваше да прониже за повторно Навас. В 76-ата минута Бершиш центрира отляво, само че никой от футболистите на парижани не стигна до кълбото.

Реал Мадрид обърна резултата като още веднъж Кристиано Роналдо беше прецизен, като от няколко метра не остави късмет на Ареола, който отби топката, само че с коляно португалецът прати топката във вратата в 83-ата минута. Три минути по-късно Марсело се разписа и направи резултата 3:1. Марсело направи двойно подаване с Асенсио и не остави шансове на Ареола, с цел да се разпише за 3:1 в 86-ата минута.

Реал Мадрид - ПСЖ 3:1
голмайстори: 0:1 Рабио (32), 2:1 Роналдо (44-дузпа, 83), 3:1 Марсело (86)

Състави:


Реал Мадрид : Навас, Рамос, Марсело, Начо, Варан, Модрич, Кроос, Каземиро, Иско, Кристиано Роналдо, Бензема

ПСЖ : Ареола, Дани Алвес, Юри Бершиш, Маркиньос, Кимпембе, Верати, Рабио, Ло Селсо, Кавани, Неймар, Мбапе

арбитър: Джанлука Роки
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР