Реал Мадрид и ПСЖ се изправят тази вечер един срещу

...
Реал Мадрид и ПСЖ се изправят тази вечер един срещу
Коментари Харесай

На живо с Gong.bg: ПСЖ смълча Бернабеу

Реал Мадрид и ПСЖ се изправят довечера един против различен в може би най-интересният осминафинален дуел в Шампионска лига. ПСЖ откри резултата в 33-ата минута, когато Рабио беше оставен без настойчивост и без напрежение откри резултата в интерес на отбора от Париж.

Звездите на двата тима в лицето на Кристиано Роналдо и Неймар са измежду титулярите, само че капитанът на парижани Тиаго Силва е на аварийна пейка като е сменен от Кимпембе.

Още в 3-ата минута Кристиано Роналдо нанесе първия рисков удар по посока една от двете порти, откакто получи пас от Иско, само че кълбото излезе в навън. Гостите отвърнаха с сходен удар на Юри Бершиш, само че и неговия мерник беше неакуратен.

Постепенно ПСЖ стартира да контраатакува рисково, само че рискове пред Навас нямаше. В 17-ата минута Неймар стреля в близкия на вратаря ъгъл, само че Начо почисти. Малко по-късно още веднъж бразилецът беше на равнище и преодоля съпротивата на Иско и Начо, само че не съумя да се оправи с Каземиро.

Кристано Роналдо насочи рисков шут от директен свободен удар в 25-ата минута, само че кълбото мина настрана от вратата. В идната офанзива Неймар се засуети и не съумя да пусне добре топката към съотборник. При контаатаката за Реал Марсело откри добре Роналдо отляво, португалецът излезе очи в очи с Ареола, опита да го трансферира, само че вратарят на ПСЖ се оправи със забележително майсторство.

Реал Мадрид - ПСЖ 0:1
голмайстори: 0:1 Рабио (32)

Състави:


Реал Мадрид : Навас, Рамос, Марсело, Начо, Варан, Модрич, Кроос, Каземиро, Иско, Кристиано Роналдо, Бензема

ПСЖ : Ареола, Дани Алвеш, Юри Бершиш, Маркиньос, Кимпембе, Верати, Рабио, Ло Селсо, Кавани, Неймар, Мбапе

арбитър: Джанлука Роки
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР