Реал Мадрид и Ливърпул играят при резултат 0:0 във финала

...
Реал Мадрид и Ливърпул играят при резултат 0:0 във финала
Коментари Харесай

Ужас за Ливърпул! Салах се контузи

Реал Мадрид и Ливърпул играят при резултат 0:0 във финала от Шампионската лига на стадион " Олимпийски " в украинската столица Киев, предава Гонг.

Сериозен напън на мърсисайдци в първите минути. В 5-ата минута Салах бе фаулиран пред наказателното поле на мадридчани. Изпълнението на директния свободен удар бе късо, а египетският национал опита да да означи, но ударът му беше блокиран.

Две минути по-късно Фирмино изведе с ослепителен пас Садио Мане зад отбраната на " белите ". Последният напредна към наказателното поле, само че Кейлор Навас излезе и осуети опита му за пукотевица. 

В 11-ата Марсело  преодоля няколко играчи преди да нанесе отдалечен удар към задачата, който обаче прелетя  встрани от десния дирек.

В 14-ата минута се сътвори сериозен безпорядък в наказателното поле на Реал, само че нито един от отправение удари не попадна в задачата.

" Белите " небрежно огранизираха рискова контраофанзива, при която Кристиано Роналдо съумя да се промуши през защитата на мърсисайдци и да напредне отлдясно.  Португалецът прати мощен шут от отдалеченост към вратата на Кариус, само че топката мина над гредата.

В 23-ата минута мърсисайдци още веднъж пробваха да изненадат противника. Роберто Фирмино получи към точката на дузпата, обърна си и шутира, само че право в тялото на Серхио Рамос. Избитата топка попадна в краката на Александър-Арнолд, който незабавно стреля, само че Навас блесна с отличен инстикт и улови топката.

Три минути по-късно огромната звезда на Ливърпул - Мохамед Салах се строполи на тревата след прикосновение с Серхио Рамос. Това несъмнено тормози щаба на Ливърпул, наложи се намесата на медицински екип, като изглеждаше, че болката на египетския национал е в региона на рамото. Салах се завърна за кратко на терена, само че още веднъж получи болки и се наложи да напусне като го направи със сълзи на очи. На негово място на терена влезе Адам Лалана. 

Загубата на съществена фигура, каквато без подозрение е Мохамед Салах в състава на мърсисайдци, определено се отрази на играчите на Ливърпул. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР