Реал Мадрид и Айнтрахт Франкфурт ще определят носителя на Суперкупата

...
Реал Мадрид и Айнтрахт Франкфурт ще определят носителя на Суперкупата
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Айнтрахт Франкфурт, съставът на белите

Реал Мадрид и Айнтрахт Франкфурт ще дефинират носителя на Суперкупата на Европа за този сезон. Двубоят сред двата клуба е довечера от 22:00 часа в Хелзинки. Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно от мача онлайн.

За "белия балет " това ще е първи мач във Финландия. Грандът от Мадрид в никакъв случай не е играл в скандинавската страна, даже и в контрола.

Реал Мадрид е любимец във всеки шампионат, в който взе участие. Същото обаче не може да се каже за Айнтрахт. Възпитаниците на Оливер Глазнер направиха възторг в Лига Европа през предишния сезон, макар че никой не ги слагаше в сметките.

Големият отсъстващ довечера ще бъде Филип Костич. Сръбският национал напуща Айнтрахт и ще премине в Ювентус. Офанзивният футболист беше с съществена заслуга за похода на "орлите " в Лига Европа, реализирайки три гола и асистирайки за още четири попадения.

Аут за немския отбор са още новите попълнения Бута и Жером Онгуен. Двамата бранители лекуват травми.

В лагера на Реал Мадрид няма кадрови проблеми. Очаква се през днешния ден формален дебют да създадат и двете нови попълнения на "кралете " - Антонио Рюдигер и Орелиен Чуамени.

Ето и съставите на двата отбора:

Реал Мадрид : Куртоа, Карвахал, Милитао, Алаба, Менди, Модрич, Каземиро, Кроос, Валведре, Бензема, Винисиус;

Айнтрахт Франфурт:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР