Реал Мадрид и Айнтрахт Франкфурт играят при резултат 2:0 в

...
Реал Мадрид и Айнтрахт Франкфурт играят при резултат 2:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Айнтрахт Франкфурт 2:0, греда за белите

Реал Мадрид и Айнтрахт Франкфурт играят при резултат 2:0 в дуела за Суперкупата на Европа за този сезон. Дейвид Алаба съумя да открие за "белия балет " в 37-а минута. Бензема удвои задатъка в 65-а минута.

Двубоят стартира положения и пред двете порти, макар че в първите 10 минути послужиха за привикване с ситуацията. В 14-а минута Дайчи Камада принуди Куртоа да прави първото избавяне в мача, само че той се намеси ловко.

Само 3 минути по-късно пристигна и огромен късмет за "белия балет ". След хубава офанзива отдясно беше открит Карим Бензема на точката на дузпата. Той продължи за непокрития Винисиус, чийто удар преодоля Трап, само че като по знамение Н'Дика мазета току пред гол линията.

В 24-а минута Ансгар Кнауф още веднъж принуди Куртоа да се намесва добре, а "орлите " посочваха доста положителни моменти във връзка с изнасянето на топката.

В 37-а минута Реал съумя да нанесе своя удар, След бърза контраофанзива, Винисиус насочи мощен удар, който провокира реакция от Трап. След осъществявания ъглов удар се получи безредие, а Алаба съумя да означи за 1:0.

В 41-а минута символичните домакини можеше да удвоят задатъка си. След нова хубава офанзива отляво Бензема беше открит в наказателното поле, само че ударът му мина настрана.

В 55-а минута носителят на Шампионската лига беше покрай нов страховит гол. След многоходова композиция топката стигна до Ферлан Менди, чийто центрира беше овладяно от Винисиус, който стреля, само че Трап парира ловко.

Тоталната доминация продължи и в 61-а минута Каземиро нацели горната греда на вратата на Трап от към 20-на метра. Само 4 минути по-късно нещата станаха необратими за Айнтрахт, откакто Карим Бензема съумя да вкара за 2:0 след следващата страхотна офанзива на момчетата на Карло Анчелоти.

Реал Мадрид - Айнтрахт Франкфурт 1:0

1:0 - Дейвид Алаба (37)

Ето и съставите на двата отбора:

Реал Мадрид : Куртоа, Карвахал, Милитао, Алаба, Менди, Модрич, Каземиро, Кроос, Валведре, Бензема, Винисиус;

Айнтрахт Франкфурт: Трап, Туре, Тута, Н'Дика, Кнауф, Соу, Роде, Ленц, Линдстрьом, Камада, Боре;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР