Реал Мадрид и Атлетико Мадрид откриват сезона с мач за

...
Реал Мадрид и Атлетико Мадрид откриват сезона с мач за
Коментари Харесай

Мадридска треска за един европейски трон

" Реал " Мадрид и " Атлетико " Мадрид откриват сезона с мач за Суперкупата на Европа в Талин. Сблъсъкът сред спечелилия в Шампионската лига и първенеца в Лига Европа е в сряда (15 август) от 21:30 ч., директно по bTV Action.

Кралският клуб печели трофея през 2016 и 2017 година, само че това въобще не успокоява треньора на отбора Хулен Лопетеги.

" Белите " се целят в пета Суперкупа, до момента в който " дюшекчиите " могат да се трансфорат в първия тим, спечелил и трите си мача за трофея. За последно " Атлетико " победи през 2012 година след триумф с 4:1 над " Челси ".
Снимка: Reuters
Бившият селекционер на Испания е изцяло наясно със заряда на идния мач. Заряд , който може да провокира единствено едно същинско мадридско дерби .

Напрежението върху Лопетеги е осезаемо. Той наследи подалия оставка Зинедин Зидан единствено два дни преди първия мач на Ла Фурия на международното състезание в Русия. Това внесе ужас в представителния отбор на Испания, а уволнението му не закъсня.

Освен това 51-годишният експерт пое щафетата от най-успешния треньор в модерната история на " Реал " Мадрид . От него се желае " белите " да продължат да преобладават в най-авторитетния клубен шампионат, само че задачата няма да е по никакъв начин лесна.
Снимка: Reuters
Успех против мощния и надъхан тим на Диего Симеоне, и то без заместител на Кристиано Роналдо, ще даде ясна посока за пътя на Лопетеги отпред на " лос бланкос ". Междувременно на " Сантяго Бернабеу " дойдоха Винисиус Жуниор, Тибо Куртоа, Алваро Одриосола.
Снимка: Reuters
Привържениците на " Реал " обаче са скептични. На клубно равнище Лопетеги няма особени триумфи, а престоят му в " Порто " не бе запаметяващ се.

" Реал " Мадрид ще се бори за пет трофея през сезон 2018/19, а Суперкупата на Европа е първият.

В щаба на Кралския клуб няма по какъв начин да не са забелязали огромната интензивност на " Атлетико " на трансферния пазар. " Рохибланкос " се укрепиха с Антонио Адан, Сантиаго Ариас, Желсон Мартинш, Тома Лемар и Никола Калинич, а огромният любим Антоан Гризман се врече във честност.
Снимка: Reuters
Диего Симеоне се наслаждения на спокойна предсезонна подготовка и чака от тима да бъде сериозен кандидат за купата в Ла Лига и Шампионската лига.

Поражение от отбор от калибъра на " Атлети " няма да бъде изненадващо, само че ще бъде неприятен старт на кариерата на баска отпред на " Реал ".
Снимка: Reuters
Престроят на Рафаел Бенитес на " Сантяго Бернабеу " бе белязан със съкрушителна загуба от " Барселона " (б. ред. - 0:4), от която треньорът по този начин и не се възвърне. Хулен Лопетеги е твърдо решен да избегне ориста на Бенитес.

Как ще се оправи " Реал " в първия си огромен мач с новия треньор и без Кристиано Роналдо и дали " Атлетико " най-сетне ще измъкне трофей от лапите на градския противник? Отговорите - в сряда от 21:30 ч., директно по bTV Action. Зрелището е обезпечено!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР