Реал Мадрид и Атлетико Мадрид играят при резултат 0:0 във

...
Реал Мадрид и Атлетико Мадрид играят при резултат 0:0 във
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал - Атлетико - 0:0 на почивката

Реал Мадрид и Атлетико Мадрид играят при резултат 0:0 във финала на Суперкупата на Испания. От тази година изданието се организира отвън границите на Испания (Джеда, Саудитска Арабия) и включва 1/2-финали и чак тогава край. "Кралският клуб " отстрани Валенсия с 3:1 в първия 1/2-финал, а във втория възпитаниците на Диего Симеоне пречупиха Барселона с 3:2.

Световният първенец залага на следната 11-ка: Куртоа, Карвахал, Варан, Рамос, Менди, Валверде, Каземиро, Кроос, Модрич, Иско, Йович.

Колегата му Диего Симеоне излиза с Облак, Трипиър, Фелипе, Хименес, Лоди, Кореа, Ерера, Томас, Нигес, Феликс, Мората.

В петата минута Карвахал откри Каземиро пред наказателното поле, който стреля с левия крайник, само че непосредствено в ръцете на Облак.

4 минути по-късно Валверде нахлу отдясно в наказателното, само че защитата почисти в корнер. След осъществяването топката попадна у Модрич, който насочи удар от далечна отдалеченост без подготовка, само че Куртоа бе на място.

В 14-ата минута се откри първото чисто състояние в мача. Серхио Рамос потегли да чисти топката и я изпрати по земя към центъра пред наказателното поле, където Жоао Феликс пое и насочи удар, само че в навън.

Нов удар по посока на вратата на Куртоа и още веднъж отвън очертанията. Този път шанса си опита Алваро Мората.

В 21-ата минута "дюшекчиите " стигнаха до ъглов удар. Трипиър изсипа топката в на казателното, Варан се намеси и Куртоа улови.

10 минути по-късно Реал стигна до корнер, при който Кроос постави топката на главата на Иско на първа греда, само че испанския техничар не откри очертанията.

В 39-ата минута Менди получи дълъг пас на левия фланг, нахлу в наказатеното поле и стреля в близкия ъгъл на Облак, само че словенецът парира - трети прецизен удар за "белия балет ".

Нов корнер за Реал в 43-ата минута. Карлос Енрике-Каземиро се отскубна от опеката на защитата и натисна коженото кълбо с глава, само че то прелетя агонизиращо близо над горната рамка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР