Реал Мадрид и Атлетик Билбао играят при 1:0 във финала

...
Реал Мадрид и Атлетик Билбао играят при 1:0 във финала
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Атлетик Билбао 1:0

Реал Мадрид и Атлетик Билбао играят при 1:0 във финала за Суперкупата на Испания. В 38-ата минута Лука Модрич откри резултата. Двубоят се играе в Рияд.

Първата по-добра опция пред един от двата тима се откри в 10-ата минута. Тогава Тони Кроос се озова на стрелкова позиция и насочи подъл шут, който беше блокиран. Осем минути по-късно Родриго откри Карим Бензема пред наказателното поле. Френският нападател насочи удар, който Симон закачи с пръстите и топката излезе в корнер. След неговото осъществяване се получи безредие, само че се стигна единствено до навън.

"Белите " продължиха да са по-активният тим на терена. В 27-ата минута Каземиро проби през центъра и насочи удар в долния ляв ъгъл, само че Симон мазета в корнер. След неговото осъществяване Менди стреля с глава, само че още веднъж вратарят на баските се намеси.

В 38-ата минута "кралете " поведоха. Тимът на Анчелоти провежда страхотна контраофанзива. Родриго напредна с топката отдясно, увлече трима противници и откри Модрич. Хърватинът от границата на наказателното поле с безмилостен удар матира Симон за 1:0.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР