Реал Мадрид е полуфиналист в Шампионската лига след невиждана драма,

...
Реал Мадрид е полуфиналист в Шампионската лига след невиждана драма,
Коментари Харесай

Реал продължи след невиждана драма, късен гол изхвърли Байерн

Реал Мадрид е полуфиналист в Шампионската лига след невиждана драма, загуба и продължения против Челси. Мадридчани бяха на прага да отпаднат макар успеха си преди седмица, като отстъпиха с 1:3 в постоянното време на своя стадион Сантяго Бернабеу.

Изходът в четвъртфиналната двойка беше решен с продължения, в които Карим Бензема вкара и изпрати тима си напред, с което детронира европейския клубен първенец. С общ резултат 5:4 испанският тим продължава.

 

Челси изигра страховит дуел, като до 75-ата минута водеше с 3:0 с попадения на Мейсън Маунт (15`), Антонио Рюдигер (51`) и Тимо Вернер (75`). Освен това гол на Маркос Алонсо беше анулиран поради засада.

В 80-ата минута резервата Родриго на Реал Мадрид означи и прати дуела в продължения. В тях Реал беше по-съсредоточен пред вратата и Бензема вкара с глава. Французинът удари и греда в хода на дуела. Силни изяви имаше и вратарят на испанците Тибо Куртоа, който направи основни спасявания.

В идната фаза Реал Мадрид ще се изправи против спечелилия от мача сред Атлетико Мадрид и Манчестър Сити.
В другия дуел с гол в 88-ата минута Виляреал отстрани Байерн Мюнхен на четвъртфиналите в Шампионската лига. Испанският отбор стигна до 1:1 като посетител в Германия и по този метод с общ резултат 2:1 продължава към етапа на полуфиналите.

Байерн поведе в 52-ата минута с гол на Роберт Левандовски, като също така доминираше през целия мач. Въпреки всичко при контраофанзива Виляреал стигна до скъп гол. Отбеляза го Самуел Чуквуезе две минути преди приключване на постоянното време.

За повторно в историята си Виляреал е полуфиналист в шампионата след 2006 година Отборът продължи да сервира изненади през този сезон, като в предходния кръг в профил Ювентус.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР