Реал Мадрид е напълно отворен да се раздели с девет

...
Реал Мадрид е напълно отворен да се раздели с девет
Коментари Харесай

Ново 20: Не шест, а деветима си заминават от Реал Мадрид

Реал Мадрид е изцяло отворен да се раздели с девет играчи от първия си отбор през това лято, предават медиите в Испания. От „ белия балет” се надяват, че ще си възвърнат някакви пари след разточителното трансферно лято 2019, закупувайки Еден Азар, Лука Йович, Едер Милитао и Ферлан Менди за повече от 300 милиона евро.

Матео Ковачич, Маркос Йоренте и Тео Ернандес напуснаха към този момент „ Сантиаго Бернабеу”, до момента в който наставникът Зинедин Зидан продължава да крои проекти по какъв начин да усъвършенства още повече състава си.

Авторитетното испанско издание Marca написа, че „ лос бланкос” са подготвени да продадат Хамес Родригес, Гарет Бейл, Борха Майорал, Хесус Вайехо, Брахим Диас, Дани Себайос, Иско, Лукас Васкес и Мариано Диас, с цел да се вземат пари от тези футболисти.

Докато изказванията за тези са за обмен, то вратарите Кейлор Навас и Андрий Лунин се чака да си заминат от Реал чартърен.

„ Белия балет” започва с контролите този уикенд против Байерн Мюнхен, след което ще мери сили с Арсенал. Последните два мача за „ лос меренгес” в Северна Америка са против Атлетико Мадрид и Тотнъм Хотспър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР