Реал Мадрид е на прага на нова титла в пребогатата

...
Реал Мадрид е на прага на нова титла в пребогатата
Коментари Харесай

Зидан: Реал М е най-важният в историята и това няма да се промени

Реал Мадрид е на прага на нова купа в пребогатата си история и треньорът Зинедин Зидан е разчувствуван. Ако на следващия ден отборът от “Сантиаго Бернабеу” надвие Гранада, то два кръга преди края на сезона в Ла Лига ще има 4 точки задатък, а има и преимущество в директните борби с Барселона.

“Реал е най-важният клуб в историята на футбола и това няма да се промени”, съобщи експертът.

В последно време играчите му вкарват по-малко, само че реализират икономични победи. “Малкото попадения не ме тормозят. Нашата единствена задача е да демонстрираме, че сме положителни на терена”, добави Зизу.

“Това е последната седмица от шампионата и това е най-важният стадий - продължи той. - Всички останали противници играят за нещо и ние сме длъжни да впрегнем цялата си сила. Много хора приказват за отсъжданията на съдиите, само че нашата работа е на игрището.”

Зидан увери, че разчита на Хамес Родригес, без значение че колумбиецът от дълго време е дълбока запаса: “Хамес е значим футболист и постоянно го е доказвал. Истина е, че някои играят повече, а други - по-малко, само че аз никога няма да подценявам приноса на който и да е. Всеки един играч способства с нещо.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР