Реал Мадрид е изпреварил конкуренцията за нападателя на Борусия Дортмунд

...
Реал Мадрид е изпреварил конкуренцията за нападателя на Борусия Дортмунд
Коментари Харесай

С този ход Реал Мадрид уби конкуренцията за подписа на Ерлинг Холанд

Реал Мадрид е изпреварил конкуренцията за нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, твърди " Спорт ".

Според медията представители на кралския клуб са се срещнали в Монако с юриста Рафаела Пимента, която е непосредствен помощник на Мино Райола и е поела част от делата му около здравословните проблеми на сътрудника, както и с бащата и представител на нападателя Алф-Инге Холанд. Трите страни са подписали съглашение, което блокира договаряния с други заинтригувани клубове, измежду които са Барселона и Манчестър Сити.

Според този контракт завършването на прехвърлянето и това по кое време ще се случи той зависи от Холанд. Ако играчът реши да напусне Борусия през това лято, то Реал ще бъде заставен да предприеме дейности, с които да го притегли, без да чака една година, каквито бяха първичните планове на шефовете на Реал. Това значи, че още преди началото на идващия сезон „ белите “ могат да се снабдят по едно и също време и с Мбапе, и с Холанд.

Разбира се, всичко това касае държанието на Реал и това на лагера на Холанд. За да се случи прехвърлянето обаче, испанският клуб ще би трябвало да се споразумее с Борусия (Дортмунд), което обаче надали ще бъде огромен проблем, ако норвежецът съобщи желанието си да напусне „ жълто-черните “. „ Спорт “ прибавя, че Реал даже ще се опита да понижи стартовата цена от 75 милиона евро, колкото ще стане освобождаващата уговорка в контракта на Холанд през лятото, предлагайки в подмяна Лука Йович, който има добър опит в Бундеслигата и за който бяха платени 60 милиона евро на Айнтрахт през 2019 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР