Реал (Мадрид) допусна тежка загуба с 1:3 като гост на

...
Реал (Мадрид) допусна тежка загуба с 1:3 като гост на
Коментари Харесай

Роналдо с критики към Флорентино Перес

Реал (Мадрид) позволи тежка загуба с 1:3 като посетител на тотнъм в шампионската лига, а представянето сподели, че клубът се намира в тежка рецесия. Европейският клубен първенец има единствено две победи в последните 5 мача във всички шампионати.

Голямата звезда Кристиано Роналдо, който вкара гола за "кралете " разяснява представянето, както и за какво изцяло Реал не наподобява добре.

"Лошо е, тъй като загубихме, а сме привикнали да побеждаваме. Това е серия. Не е нещо, което желаеме, само че футболът се трансформира. Трябва да създадем смяна и съм сигурен, че ще го създадем. Имаме задоволително време. Нищо не се случва. Не може постоянно да сме положителни. Не виждам нещата толкоз неприятно, би трябвало да сме уверени ", стартира Роналдо.

"Всички играчи, които напуснаха през лятото, ни правеха по-силни. Не е опрощение, само че играчи като Пепе, Хамес, Мората ни правеха по-силни. Момчетата са бъдещето, само че те са млади, а опитът е значим ", добави Роналдо.

„ Щом не печелиш, хората търсят аргументите. Аз споделям и стоя зад думите си, че имам религия в тима. Не знам какво желаете да кажете с това разбиране рецесия. Хората бързо не помнят хубавото. Криза никога. Може да загубим три или четири мача, само че рецесия – в никакъв случай. Не бива да забравяме какво направихме ", продължи португалецът.

„ Имам още 4 години от договора си. Това ме удовлетворява. Нямам потребност от никакви усъвършенствания “, приключи Кристиано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР