Реал (Мадрид) допусна първа грешна стъпка за новия сезон, след

...
Реал (Мадрид) допусна първа грешна стъпка за новия сезон, след
Коментари Харесай

Реал се издъни в шоу на "Бернабеу"

Реал (Мадрид) позволи първа неверна стъпка за новия сезон, откакто приключи 2:2 вкъщи с Валенсия в среща от втория кръг на испанската Примерад дивисион. Преди началото на срещата " белият балет " сподели на почитателите шампионската купа от предишния сезон, Суперкупата на Европа и Суперкупата на Испания.

Марко Асенсио (10, 83) вкара два прелестни гола за " кралския " клуб, само че те не бяха задоволителни за триумфа. В отсъствието на капитана Серхио Рамос, сменен в отбрана от Каземиро в този мач, защитата на домакините се пропука на два пъти при головете на Карлос Солер (18) и дебютанта за " прилепите " Жофри Кондогбия (77).

Още във 2-ата минута Рубен Везо от гостите игра с ръка в наказателното поле, откакто първо топката отскочи от бедрото му. Съдията Фернандес Борбалан обаче не уточни бялата точка.

В 10-ата минута Реал поведе в резултата след красиво попадение на Марко Асенсио, който се разписа с удар от дъгата пред наказателното поле. Седем минути по-късно Асенсио центрира рисково отдясно, само че Бензема остана под топката, а при ответната офанзива „ прилепите ” изравниха. Лато центрира и непокритият Карлос Солер (18) изравни с диагонален удар – 1:1.

Последваха пропуски на Марсело и Бензема, който в 37-ата минута удари греда при вдигнат байрак за засада. До края на полувремето Иско и още веднъж Бензема имаха късмет да се разпишат, само че не съумяха да го създадат.

Матео Ковачич влезе в игра на почивката на мястото на Иско, а „ белият балет ” опита да натисне противника. Гарет Бейл и Бензема не съумяха да вкарат гол от преференциални позиции, а Жофри Кондогбия пропусна за гостите от близка отдалеченост.

В 66-ата Марсело центрира и Бейл засече топката с глава, само че я заби в земята и по-късно тя излезе в навън. Минута по-късно и Модрич не съумя да вкара, откакто ударът му бе отразен от вратаря Нето.

Последваха пропуски на Симоне Дзадза и Даниел Парехо от директен свободен удар за гостите, с цел да се стигне 77-ата минута, когато бранителите на Реал сгрешиха. Родриго Морено подаде към дебютанта в този мач Жофри Кондогбия, който от междинна отдалеченост простреля Кейлор Навас за 1:2.

В 83-ата минута Марко Асенсио извърши точно директен свободен удар и с втория си гол в мача изравни за 2:2. Последва заключителен взлом на домакините в търсене на цялостния поврат и успеха, само че Бензема просто нямаше ден и направи още няколко съществени пропуща. В добавеното време след удар с глава на французина и интервенция на вратаря Нето топката се отклони в страничната греда.

След равенството и двата отбора имат по 4 точки в актива си.

ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН ОТ ЛЯТО 2017 - ТУК

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР