Реал Мадрид детронира Челси и така Шампионската лига ще има

...
Реал Мадрид детронира Челси и така Шампионската лига ще има
Коментари Харесай

Реал детронира Челси, Виляреал изхвърли Байерн

Реал Мадрид детронира Челси и по този начин Шампионската лига ще има нов владетел. " Кралският клуб " загуби реванша от 1/4-финалите с 2:3 след продължения, само че стигна топ 4 с общ резултат 5:4. " Белият балет " завоюва с 3:1 първия мач, само че лондончани просто смазаха отбора на Карло Анчелоти и поведоха с 3:0 в реванша на " Бернабеу ". При 0:2 техен гол на Маркос Алонсо (62) бе анулиран от ВАР.
Над всички още веднъж се оказа Карим Бензема (96), който вкара по този начин скъпия гол в продълженията. Френският стрелец към този момент е с 38 попадения (12 в Шампионската лига) в общо 38 мача през сезона. Бензема има 317 гола в 597 мача за Реал. За място на финала рекордьорът с 13 купи в шампионата ще играе с по-добрия сред Ман Сити и Атлетико М, които спориха нощес след 1:0 в първия мач.
Другата огромна сензация сътвори Виляреал, който отстрани Байерн. Пред 70 000 души на " Алианц Арена " в Мюнхен Роберт Левандовски (52) прониза " жълтата подводница " и по този начин всичко стартира изначало. Баварците натиснаха в края, с цел да не се стига до продължения, само че на мълниеносна контра влезлият 4 минути по-рано нигериец Самуел Чуквуезе (88) попари баварците. Тимът на Унай Емери на 1/8-финалите се оправи и с Ювентус, а на втория си полуфинал в шампионата чака най-вероятно Ливърпул, който игра протоколен реванш на " Анфийлд " нощес с Бенфика след 3:1 на " Луж ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР