Реал (Мадрид) беше изпратен с бели кърпички след шокиращата си

...
Реал (Мадрид) беше изпратен с бели кърпички след шокиращата си
Коментари Харесай

"Виляреал" шокира "Реал" (Мадрид" на "Бернабеу"

Реал " (Мадрид) беше изпратен с бели кърпички след шокиращата си загуба на " Сантяго Бернабеу " от " Виляреал ". Шампионът на Испания отстъпи с 0:1 като хазаин, откакто позволи гол в 88-ата минута, дело на Пабло Форналс. " Жълтата подводница " направи доста мощен мач в Мадрид и се приближи единствено на точка зад противника си, като двата отбора заемат четвъртото и петото място в подреждането.

Европейският клубен първенец остава на 16 точки зад " Барселона ", който занапред ще изиграе срещата си от 19-ия кръг, откакто в неделя гостува на " Реал " (Сосиедад) в Сан Себастиан.

" Реал " беше без контузените Карим Бензема и Серхио Рамос, само че Даниел Карвахал се завърна в състава.

Преди почивката Кралският клуб беше по-активен и насочи общо 18 удара към вратата на гостите си. Донякъде с шанс, а ненапълно и с доста героични дейности в защита футболистите на " Виляреал " се оправиха и задържаха нулевото тъждество.

" Реал " имаше искания за две дузпи през първата част, само че реферът подмина и двете.

Второто полувреме беше по-равностойно, като " Виляреал " доста рационално използваше празните пространства в половината на противника си. Така падна и победният гол в 88-ата минута.

Бившият футболист на " Реал " Денис Черишев провежда контраофанзива и подаде отлична топка на Енес Юнал, само че изстрелът му беше избавен от Кейлор Навас. Топката попадна в Пабло Форналс, който ефектно трансферира вратаря на " Реал " от границата на наказателното поле.

За мадридчани това е трети следващ дуел без победа. През предишния уикенд отборът на Зинедин Зидан направи 2:2 като посетител на " Селта ", а преди Коледа загуби пагубно от " Барселона " с 0:3, още веднъж на " Бернабеу ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР