Реал Мадрид 1 : 1 Манчестър Сити 90′ Реал Мадрид

...
Реал Мадрид 1 : 1 Манчестър Сити 90′ Реал Мадрид
Коментари Харесай

Реал - Манчестър Сити 1:1, развоят минута по минута


Реал Мадрид

1: 1

Манчестър Сити
 90′
Реал Мадрид и Манчестър Сити приключиха 1:1 в извънреден дуел на " Сантяго Бернабеу ". Двата тима си размениха по един във всяко от полувремената и оставиха открит въпроса кой ще продължи на финала преди реванша в Манчестър.
88′
Удар на Чуамени е отразен от Едерсон. Реал беше покрай втори гол.
87′
Ветеранът Модрич също напуща за сметка на Начо Фернандес.
86′
Бернардо Силва получава жълт картон за нарушаване против Винисиус.
84′
Тони Кроос напуща терена и е приветстван от публиката.
82′
Карло Анчелоти пуска Асенсио в търсене на повече заостреност в офанзивата.
82′
Камавинга е предизвестен публично.
79′
Кроос центрира в наказателното на Сити. Бензема стреля, само че Едерсон избави с първата си по-сериозна интервенция в мача. 
77′
Валверде се освободи от Мануел Аканджи и нахлу в наказателното поле. Уругваецът опита да подаде към Карим Бензема, само че Рубен Диаш почисти напред топката.
70′
Жълт картон за Гюндоган, който загуби топката от Карвахал и го събори.
69′
Треньорът на домакините Карло Анчелоти получи жълт картон за митинги против съдийството.
67′
Усилията на Де Бройне се увенчаха с триумф. Белгиецът с удар с десния крайник върна равенството.
62′
Топката докосна ръката на Грийлиш в наказателното поле, след обзор с ВАР съдията не видя предумисъл.
60′
Валверде стреля от отдалеченост след ъглов удар, само че топката мина над вратата.
55′
Холанд изскочи на ръба на засадата, излезе на позиция и шутира с левия крайник, само че Алаба съумя да блокира удара му.
52′
Де Бройне продължава да тормози белгийския си съотечественик Куртоа, откакто изскочи зад тила на защитата и стреля, само че стражът избави.
50′
Нов огромен късмет пред Реал. Мадридчани разиграха топката край наказателното поле, след това подаване към Бензема, който стреля, само че топката беше изчистена в ъглов удар.
45′
Второто полувреме започва. Дали Сити ще се върне в мача?
44′
Високо напрежение в края на полувремето с съществени настоящи лица Даниел Карвахал и Джак Грийлиш. Защитникът на испанците настояваше, че е бил ударен без топка при сдърпване край аутлинията, само че реферът не сподели никакви картони. 
45′
Първото полувреме стартира с напън на гостите, само че последователно Реал изравни играта и дочака звездния си момент в 36-ата минута, когато след хубава офанзива Винисиус откри с бомбен удар.
36′
Винисиус разстреля вратата на Сити от границата на наказателното поле с насрещен изстрел.
34′
Шанс пред Бензема в наказателното поле на Сити. Атаката не получи продължение, защото французинът беше играл с ръка.
30′
Постепенно " белите " поизравниха играта и стигнаха до няколко центрирания в полето пред Едерсон. 
 Снимка 617511
Източник:
25′
Винисиус лиши изпревари Родри и стреля от границата на наказателното поле пред вратата. Диас обаче не разреши топката да стигне до Бензема. 
18′
Най-сетне състояние и пред Реал. Бензема беше изведен рисково от дълбочина, само че Едерсон излезе и изпревари французина.
14′
Куртоа още веднъж се намеси добре след удар на Родри по земя.
10′
Първо съществено състояние в мача. Тибо Куртоа избави удара на Де Бройне, който беше доста рисков.
8′
Гостите поеха контрола над топката и владеят повече самодейността. Публиката се пробва да помогне на Реал като освирква англичаните.
4′
Бернардо откри Де Бройне по фланга, който създаде първия ъглов удар в срещата.
1′
Очакваният с интерес дуел на " Бернабеу " започва.
Състав 1. Куртоа 31. Едерсон 2. Карвахал 2. Уокър 22. Рюдигер 5. Стоунс 4. Алаба 3. Диас 12. Камавинга 25. Аканджи 10. Модрич 16. Родриго 8. Кроос 8. Гюндоган 15. Валверде 17. Де Бройне 21. Родриго 20. Бернардо 9. Бензема 10. Грийлиш 20. Винисиус Жуниор 9. Холанд Треньор Карло Анчелоти Джосеп Гуардиола Резерви 19. Себайос 24. Диас 14. Лапорт 18. Чуамени 18. Ортега 26. Лопес 33. Карсън 13. Лунин 4. Филипс 5. Вайехо 82. Люис 6. Фернандес 19. Алварес 7. Азар 1(. Гомес 11. Асенсио 26. Марез 16. Одрисола 47. Фоудън 80. Палмър
Шампионската лига се завръща с първите полуфинални конфликти от сезон 2022/23. Програмата ще открият настоящият притежател на трофея Реал (Мадрид) и първенецът на Англия Манчестър Сити, които се изправят един против различен довечера от 22:00 часа българско време.

Двата колоса още веднъж кръстосват шпаги, откакто се срещнаха на същата фаза в шампионата през миналата акция. Тогава Кралският клуб отстрани съпротивата на " жителите " след огромна драма в реванша на " Сантяго Бернабеу ". Първият дуел на " Етихад " приключи с триумф на Сити с 4:3, като мадридчани имаха шанс да не изгубят с по-голям резултат. Във втория мач в испанската столица играчите на Пеп Гуардиола водеха с 1:0 до самия край, когато шокиращо за мнозина, на фона и на развиването на срещата, инкасираха два късни гола от Родриго, а по-късно и попадение на Карим Бензема от дузпа, което приключи присъединяване им в конкуренцията.
 Пеп Гуардиола: Пристигаме тук с очакване
Пеп Гуардиола: Пристигаме тук с очакване

" Важното е, че реваншът е вкъщи "

Сега двата гранда отново са любимци за короната, само че до момента в който Реал е рекордьор с 14 оценки, то Сити продължава да търси първи трофей от съревнованието.

" Гражданите " бяха най-близо до купата през 2021, когато изгубиха финала от Челси. Основният коз на манчестърци този път се споделя Ерлинг Халанд. Норвежката машина за голове чупи връх след връх, като ще бъде съществено предизвикателство за защитата на Реал. Възпитаниците на Гуардиола са в страхотна серия в последно време точно с помощта на него, като завоюваха последните си 10 мача във Висшата лига, а това им обезпечи и място на върха в класирането пред директния съперник Арсенал. На 1/4-финалите в ШЛ " небесносините " отстраниха Байерн (Мюнхен) с общ резултат 4:1. Реал от своя страна загря за първия конфликт с манчестърци, печелейки Купата на Краля след победа над Осасуна с 2:1 за трофей номер 100 в Испания.

Отборът на Карло Анчелоти може да добави втора купа през сезона, откакто загуби в разногласието за Суперкупата на Испания от Барселона, а в шампионата " белия балет " изостава доста в борбата за купата с каталунците. Сити от своя страна към момента има късмет за требъл, като държи ориста в ръцете си в битката на върха в Премиършип, а също така занапред ще играе край за Купата на Футболната асоциация с градския противник Манчестър Юнайтед на 3 юни.

Победителят от полуфинала сред Реал и Сити ще се изправи в разногласието за трофея в ШЛ против спечелилия от напълно италианския и градски конфликт сред Милан и Интер, които играят в сряда вечер. Финалът в тазгодишното издание на " шампионата на богатите " е на 10 юни в Истанбул.

Първият полуфинален конфликт сред двата тима е довечера от 22:00 часа и може да го гледате директно в ефира на MAX Sport 3!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР