Реал Бетис пропиля аванс от 2:0 срещу Валенсия, като позволи

...
Реал Бетис пропиля аванс от 2:0 срещу Валенсия, като позволи
Коментари Харесай

Бетис изпусна аванс от два гола, Валенсия възкръсна от 0:2 до 2:2 за Купата на Краля

Реал Бетис пропиля задатък от 2:0 против Валенсия, като разреши на " прилепите " да стигнат до равнене в добавеното време на мача.

Срещата приключи при резултат 2:2, а дуелът бе първи полуфинал от шампионата за Купата на Краля.

Сблъсъкът предложи високо движение на игра, голове, забавни моменти и драма до последния съдийски сигнал, след който крайния излаз ще зависи от реванша на " Местая ".
 Купа на Краля: Бетис - Валенсия 2:2, онлайн
Купа на Краля: Бетис - Валенсия 2:2, " прилепите " изравниха в добавеното време

Двата тима излизат в полуфинален конфликт

Мачът стартира с напън на домакините, които в първите десетина минути съвсем не дадоха топката на противника си. Постепенно обаче " прилепите " на Марселино съумяха да се задържат в половината на домакините, а Родриго беше доста покрай разкриване на резултата!

Нападателят на Валенсия бе открит пред вратарското поле от Солер, само че ударът му бе избит в корнер, след който Санти Мина с глава удари напречната греда.
 Снимка 405307
Бетис отговори съвсем незабавно! Гуардадо бе открит с центриране на далечната греда, само че ударът му мина на сантиметри от задачата.

Домакините нанесоха първия удар секунди преди почивката!

Центриране към далечната греда и върната топка пред вратарското поле разреши на Мороа с глава да вкара за 1:0 - резултат, при който приключи полувремето.

Втората част стартира доста добре за Бетис, които в 55-ата минута удвоиха задатъка си!
 Снимка 405303
Източник:

Хоакин стреля непосредствено от корнер към близкия ъгъл на вратата, който бе непокрит и топката влетя в мрежата за 2:0!

Треньорът на гостите Марселино направи няколко смени, а в игра се появи и нападателят Кевин Гамейро. Промените дадоха резултат и в 70-ата минута Валенсия върна един гол!

Отнета топка пред наказателното поле разреши на Даниел Парехо да центрира към Денис Черишев, който с глава понижи преднината на домакините - 2:1!

Заключителните минути на дуела предложиха удар в напречната греда на Денис Черишев, а безусловно секунди преди последния съдийски сигнал Гамейро засече центриране отляво и фиксира крайния резултат - 2:2!
 Снимка 405305
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР