Реакцията на властите по кризата с чумата по животните показа

...
Реакцията на властите по кризата с чумата по животните показа
Коментари Харесай

Според Томислав Дончев опозицията използва чумата, за да я превърне в политическата криза от 2013 г.

Реакцията на управляващите по рецесията с чумата по животните сподели проблеми с връзката - както по отношение на животновъдите, по този начин и по отношение на цялото общество. Това проучва в предаването " Панорама " вицепремиерът Томислав Дончев. Според него опозицията също така употребява болестта, с цел да я трансформира в политическата рецесия от 2013 година, когато поради митинги за високи сметки за ток кабинетът " Борисов " подаде оставка.

Още първоначално не можахме да разбираем, че ограниченията по отношение на чумата минават през евтаназиране, разяснява той.

Упрекна опозицията, че употребява случая да го трансформира в политически въпрос, което е довело и до съпротивата против ограниченията на управляващите. " Утре може някой да се намеси при арест на джебджия, тъй като някому е приветлив ", илюстрира той. Това се трансформира в политическа рецесия. Всички заедно станахме ветеринари, добави Дончев.

Според него е явна концепцията всяка рецесия да се употребява политически и да се злоупотребява с такава рецесия като се търси историческа прилика с 2013 година Тогава кабинетът на ГЕРБ подаде оставка след митинги за високите сметки за ток.

Дончев уточни, че политиците не могат да бъдат прекомерно пластични, тъй като по този начин губят облика си, само че счита, че е нужна известна доза еластичност.

В коментар на междуособиците в " Обединени патриоти " вицепремиерът разгласи, че би било неприятен знак, в случай че в огромна ръководеща коалиция като сегашната царува мир и успокоение, тъй като това би означавало, че решенията се взимат подмолно. В същото време хората не желали от къщата на властта да се чуват кавги, а там да се работи.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Чумата по животните (36)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР