Реакцията на Русия срещу Киев има две значения. Първото е

...
Реакцията на Русия срещу Киев има две значения. Първото е
Коментари Харесай

Бомбардировките на Путин в Украйна са за тези, които го критикуват у дома

Реакцията на Русия против Киев има две смисли. Първото е най-очевидното: отмъщението за нападението на Кримския мост. Второто е, че с тази поредност от офанзиви Путин дава отговор и на тези, които го подлагат на критика вкъщи, тъй като желаят повече война, а освен военна интервенция. Сред тях са кръговете на националната армия и тайните служби.

Това споделя за SIR (Servizio Informazione Religiosa) журналистът Фулвио Скалионе, който преди войната е работил в Москва като сътрудник и познава съветския народ и Кремъл. „ Вероятно би трябвало да чакаме ескалация на тези офанзиви “, отбелязва той, визирайки съветските бомбардировки в Украйна против цивилни цели.

„ Натискът (в Кремъл) става все по-силен за промяна на актуалните военни водачи, като се стартира от министъра на защитата и началника на щаба. Путин ги пази и ги държи на мястото им точно тъй като да ги уволни би било все едно да признае, че специфичната военна интервенция се е провалила. Така че по някакъв метод, защитавайки ги, Путин пази себе си. Което значи, че има напън против него, който той към този момент не може да пренебрегва ", сподели Скалионе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР