Реакцията на полицаите, пристигнали на мястото на масовия бой с

...
Реакцията на полицаите, пристигнали на мястото на масовия бой с
Коментари Харесай

Преди да отидат на сигнала за масовия бой в Казанлък: Полицаите са участвали в гонка

" Реакцията на служителите на реда, пристигнали на мястото на всеобщия пердах с 30 души в Казанлък, е навременна ", заяви старши комисар на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора Лазар Христов на брифинг. Преди подадения сигнал за всеобщото сборичкване служителите на реда са взели участие в къса гонка с недееспособен водач.

От думите му стана ясно, че сигналът за побоя е бил получен в 13:57, а в 14:01 униформените към този момент са били на мястото на случая.

" Пристигайки на мястото, те откриват ранени лица и подават сигнал към медицински екипи, които се насочват към мястото, с цел да окажат здравна помощ. По това време единствено един екип се отзовава. След къси беседи с очевидци са открити колите, с които са се отдръпнали те. На три местоположения в Казанлък и Павел баня въпросните коли и лица са арестувани. Проведено е следствие и са конфискувани движимости и предмети, свързани с него. В рамките на 20 март са задръжани общо 19 участници в случая ", добави той.

Припомняме, че на 20 март към 14 часа стана всеобщо сборичкване в региона на паркинга на Кооперативния пазар в град Казанлък. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР