Реакцията на БСП относно скандала с Бенчо Бенчев беше светкавична,

...
Реакцията на БСП относно скандала с Бенчо Бенчев беше светкавична,
Коментари Харесай

Кристиан Вигенен: Относно Бенчо Бенчев реакцията на БСП беше светкавична

Реакцията на Българска социалистическа партия по отношение на абсурда с Бенчо Бенчев беше светкавична, партията се разграничи от него. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин .
Бенчо Бенчев се яви в прокуратурата, пускат го против 50 000 лева гаранция Не одобрявам обвиняванията, срещата с Димитър Желязков беше инцидентна, разгласи общинският консултант
Той повтори формалната позиция на „ Позитано” 20, че Бенчев не е финансирал партията и в случай че е давал пари, това са били средства за неговата персонална акция като претендент за консултант.

Черни каси в Българска социалистическа партия няма и в случай че някой твърди, че са раздавани пари дано се сезират съответните органи, добави Вигенин.
Бенчо Бенчев е дарил няколко десетки хиляди за последната изборна акция на Българска социалистическа партия в Бургас Това стана ясно от думите на общинския консултант от Българска социалистическа партия Чанко Мирчев
По думите му проблема „ Бенчев” би трябвало да е урок за всички партии такива персони да не бъдат включвани в листите на идващите локални избори.

Вигенин подсети, че Българска социалистическа партия желае оставката на министъра на земеделието Румен Порожанов поради всички кавги към чумата по животните в Странджа.
Отмениха публичната поръчка за препарат за чума Изборът на снабдител провокира скандал и разгневи премиера Бойко Борисов
„ Искахме оставката на министъра на земеделието Румен Порожанов още през юли, когато стана ясно, че БАБХ и надлежно неговото министерство не са в положение по съответен метод да се оправят със обстановката в с. Болярово. Последната им стъпка, която безусловно е насмешка с хората там, е с социална поръчка за проби за чума по дребните преживни животни, която препотвърди потребността от тези оставки на министъра, който носи политическа отговорност. Ако не е той, в реда на нещата е министър-председателят Бойко Борисов да поеме такава отговорност, тъй като той назначава шефа на БАБХ”, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР