Реакцията на Антъни Джошуа на загубата на Тайсън Фюри срещу

...
Реакцията на Антъни Джошуа на загубата на Тайсън Фюри срещу
Коментари Харесай

Незабавната реакция на Антъни Джошуа на загубата на Тайсън Фюри от битката с Александър Усик

Реакцията на Антъни Джошуа на загубата на Тайсън Фюри против Александър Усик в тяхната безспорна борба беше уловена от камера.

Фюри беше надвит от разделно съдийско решение против Усик в Саудитска Арабия в събота вечерта, когато украинецът беше коронован за първия неоспорим международен първенец в тежка категория от 25 години. Fury контролираше първата половина на борбата и демонстрираше това, само че Usyk промени курса и съвсем спря британеца в деветия рунд.

Картите с резултати гласят 115-112, 113-114 и 114-113 в интерес на Усик след финалния звънец и „ AJ “ беше снимано от TNT Sports в реакция на успеха на украинеца. Застанал до своя промоутър Еди Хърн и Кристиано Роналдо, Джошуа не можеше да не приветства Усик макар двете му минали загуби от украинеца.

Очаква се Джошуа да се бие със наложителния кандидат за международната купа Филип Хргович през септември, до момента в който Усик ще бъде заставен да се бие с Fury за повторно през октомври. Фюри има вяра, че е направил задоволително, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР