Реакция на писателя Александър Урумов, борец срещу глобализма, патриот Минути

...
Реакция на писателя Александър Урумов, борец срещу глобализма, патриот Минути
Коментари Харесай

Какво сте дали вие, Настимир и Никола, та се присмивате на Рашидов?!

Реакция на писателя Александър Урумов, герой против глобализма, родолюбец

Минути откакто бе реализирано нужното болшинство да се излъчи ръководител на новия парламент, писателят Александър Урумов излезе с гневна позиция във фейсбук:

Гледах гласуването на кандидатурата на господин Вежди Рашидов за ръководител на Народно събрание. И в кадър се появиха народните представители от “Продължаваме смяната ” - почитаемите господа Настимир Ананиев и Никола Минчев, които се присмиваха на новоизбрания ръководител.

Какви са персоналните достижения на двамата народни представители и какъв е техният принос за обществото отвън политиката, тъй като вътре в политиката е негативен? Личният им принос, отвън персоналния им живот, за обществото е нулев.

В нито една от публичните сфери - нищо. Настимир Ананиев за няколко години мина през няколко партии, с цел да го дават по малкия екран. " Угодничи, сервилничи, мляска бърни, пръхти като лос, мята се и пищи по площадите като “озлочестена девственица ” /цитат от романа " Quo vadis ", мнение на Петроний за Нерон, ред.бел./ - та при Кунева, та при Манолова, та при “Волт ”, та “Промяна ”.

Политическа хигиена - нулева. Никола Минчев - какво тъкмо е направило това момче, та да има правото да се присмива на дядо си Вежди с всичките му достижения, заслуги и самопризнания?! Освен, че даже не бе схванал по какъв начин като ръководител на Народно събрание е подписал заповед да се инсталират стоманени решетки при основния вход на Парламента. Така Никола Минчев опозори висшия законодателен орган. Какъв различен принос има това младо момче за страната?

На какво от горната страна той и другият смешен образец Настимир Ананиев се присмиват на Вежди Рашидов?! Ми да, не е правист, неумел е - да, очевидно е.

Ама вие, драги, като сте толкоз умни и способни, за какво вкарахте България в дерето, та се постанова Вежди Рашидов на остарели години да я вади от него? Ето върху това помислете, до момента в който осъзнавате всички пропуснати шансове да допринесете нещо положително за обществото с властта, която българският народ доверчиво ви даде. И през днешния ден напълно справедливо ви я лиши.

Смирете се.

Ще видите, че ще се почувствате по-добре.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР