Реакциите след посещението на македонския премиер Зоран Заев в България

...
Реакциите след посещението на македонския премиер Зоран Заев в България
Коментари Харесай

Радан Кънев неочаквано похвали Бойко Борисов

Реакциите след визитата на македонския министър председател Зоран Заев в България не закъсняха. Малко след взаимната конференция с Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила политици побързаха да дадат оценка за бъдещите взаимоотношения сред двете страни.

Неочаквано даже зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва... към профила похвали държавното управление. "Добри вести! Поздравления за българското държавно управление за съответната политика. Дано процесът продължи по този начин и не допуснем провокатори от двете страни да провалят исторически шансове. Следващата стъпка е двустранна и тристранна дипломация с Гърция ", написа някогашният народен представител във фейсбук.



Повечето мнения след срещата Борисов-Заев бяха свързани с готовността в къси периоди да бъде подписан Договорът за добросъседство. Българският министър председател беше сдържан в мненията си и даде да се разбере, че България чака от Македония да извърши уговорките си. Предстои да се уточнят и някои разминавания по връзки на истрията сред двете страни. България е подготвена да оказва помощ на западната си съседка за участие в Европейски Съюз и НАТО, разгласи през вчерашния ден Борисов. Заев пък сподели, че Македония отваря нова страница от своята история.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР