Реакциите след документалния филм за принц Хари и Меган Маркъл

...
Реакциите след документалния филм за принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Поредният тежък удар, който Меган понесе

Реакциите след документалния филм за принц Хари и Меган Маркъл надалеч не се лимитират в границите на английския кралски двор. Докато някои разясняват раздра в връзките сред двамата синове на Чарлз и Даяна, други са заети да сипят поредна доза обвинявания върху главата на херцогинята.

Тази роля в тази ситуация е отредена на Саманта Маркъл , доведената сестра на Меган. Тя нееднократно е желала и получавала ефирен ефир, с цел да изкаже своите мисли и усеща по адрес на роднината си. И те постоянно са били отрицателни.

Затова в този момент не сме по никакъв начин сюрпризирани, че Саманта още веднъж е натрупала яд, подбуден този път от признанията на Маркъл , че не живее, а просто съществува, а хората рядко се интересуват и я питат дали е добре.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Coco Perez (@cocoperezinsta) на Юни 26, 2019 в 9:30 PDT

На този прочувствен изблик Саманта отвърна с доза обвинявания. На първо място - че Меган няма право да търси страдание, откакто самата тя не се е поинтересувала по какъв начин е татко й след прекарания инфаркт.

Относно отрицателната медийна акция против херцогинята, доведената й сестра същоп има подготвен отговор. " Тя доста добре знаеше какво прави и в този момент получи това, което искаше " , съобщи Саманта в ефир.
 Снимка 446719

В допълнение тя съобщи, че не счита за редно някой, който обикаля света с частен аероплан и голям антураж да се оплаква за каквото и да било. Госпожа Маркъл не приема рецензиите, съгласно които е прекомерно груба към Меган , тъй като тя счита, че просто споделя истината и това не е демонстрация на завист, написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл и за какво приятелите на херцогинята са били против брака им
Кой е бил против брака на Хари и Меган

Съветът, който Меган не послуша

На фона на целия негативизъм, който Саманта изля по адрес на херцогинята на Съсекс, тя въпреки всичко призна, че.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР