Реакциите на институциите на фона на популярността, която доби видеото

...
Реакциите на институциите на фона на популярността, която доби видеото
Коментари Харесай

Христо Иванов пред ФАКТИ: Охранителите проектират недосегаемостта на Доган

Реакциите на институциите на фона на известността, която доби видеото в действителност са несъответстващи, само че това не е изненадващо. " Росенец " е място с централизация на проблемите, които имаме с страната. Българската страна е просто фасада, зад която работят други сили. Имаме подвластни институции, подвластен политически хайлайф, който не смее, когато става дума за Доган, за Пеевски, да " мъцне ". Това съобщи в студиото на ФАКТИ съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов във връзка вчерашната акция, при която той дружно с Ивайло Мирчев и Димитър Найденов стигнаха до брега на " Росенец " по вода и бяха гонени и блъскани от цивилни охранители, за които има основателни догатки, че са от НСО.

" Управляват ни едни уплашени и подвластни хора, които в никакъв случай не биха поискали от Доган или от неговия чирак Пеевски да съблюдава законите на страната. Това проличава ясно в " Росенец ", който е комплициран възел от неистини, отвод от държавен суверенитет, институционално безучастие и операции, с цел да се получат, с цел да се получи този анклав в българския законов ред. Това е една територия, съвсем извадена от България. Гражданите до момента са изпитвали възходящо чувство, че там не се върви. На това се дължи и тази надменност, демонстрирана от персоналната армия на Доган. Те се държаха като хора, които са над закона, за които законите не важат, в това число и техния личен за НСО, тъй като аз нямам подозрения, че най-малко част от тях бяха от НСО, тъй като са доверени лица на Доган от години, те усещаха, че няма потребност да съблюдават закона, аз им споделих, че са длъжни да се легитимират. Няма обстановка, в която някой с оръжие да дава на различен жител напътствие и да изисква покоряване, без да се легитимира. Това в Наказателен кодекс се назовава безчинство. Те се усещат недосегаеми, тъй като проектират недосегаемостта на Доган. Отбраняват статута на Доган като някой, който е над закона ", разяснява някогашният правосъден министър.

" НСО увъртат като възпитаници, хванати в пушкома. Обяснението за това преиначаване е едно само: тези хора са чиновници на НСО. НСО е безусловно наясно, че в случай че признае този факт, идната стъпка е да ги уволни, само че не може да ги уволни, тъй като това е преторианската армия на Доган. Не НСО ги е подбирало тези хора, а Доган, те не могат да ги уволнят, по тази причина не могат да заявяват, че са техни чиновници, не желаят и непосредствено да излъжат ", разяснява Иванов във връзка отговора на НСО към журналистическите въпроси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР