RDNA архитектура повишава графичната производителностAMD Radeon Pro W5700 предлага нови

...
RDNA архитектура повишава графичната производителностAMD Radeon Pro W5700 предлага нови
Коментари Харесай

AMD пуска 7-нм професионална карта Radeon Pro W5700

RDNA архитектура покачва графичната продуктивност

AMD Radeon Pro W5700 предлага нови равнища на продуктивност за дизайнерите
(снимка: AMD)

AMD пуска на пазара Radeon Pro W5700, първата в света професионална графична карта, направена по 7-нм софтуерен развой. Тя предлага нови равнища на продуктивност, с цел да могат 3D дизайнери, архитекти и инженери да пресъздават и работят по своите планове в действително време, като съкратят съществено процесите на взимане на решение и разработка на нови артикули.  

Графичната карта AMD Radeon Pro W5700 употребява високопроизводителна RDNA архитектура и GDDR6 видеопамет за работа с огромни модели и размери данни и е първото графично решение за районен съд работни станции с поддръжка на PCIe 4.0.

С нейна помощ експертите в 3D дизайна могат да генерират фотореалистични рендъри на своите концепции и да преглеждат прототипи на плановете си в среда на виртуална действителност (VR).

Основните благоприятни условия и характерности на картата AMD Radeo Pro W5700 включват:

Графичната карта AMD Radeon Pro W5700 към този момент е налична на пазара на цена от $799 от ритейлъри като B&H Photo и Newegg (Северна Америка),  Elmtec, Schneider и Tarox (EMEA), JD.com и Mwave (Азиатско-тихоокеански регион). AMD демонстрирана картата на щанда си на Autodesk University 2019, който се организира от 19 до 31 ноември в Лас Вегас, Невада.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР