РБ Залцбург спечели шампионската титла на Австрия по футбол за

...
РБ Залцбург спечели шампионската титла на Австрия по футбол за
Коментари Харесай

РБ Залцбург спечели седма поредна титла на Австрия

РБ Залцбург завоюва шампионската купа на Австрия по футбол за седми следващ сезон, откакто отнесе през днешния ден Хартберг с 3:0.

След като към този момент завоюваха Купата на страната, играчите на треньора-дебютант в Европа Джеси Марш водят с 9 точки пред 2-ия в класирането Рапид (Виена) и два кръга преди края оформиха своя дубъл.

Тимът на ЛАСК водеше в края на постоянния сезон, в който тимовете се срещат по два пъти всеки против всеки. Но бяха осъдени с лишаване на 6 точки, по-късно понижени на 4 след почетена отчасти тъжба, поради нарушение на разпоредбите за предварителна защита против ковид. Футболистите бяха записани на видео по какъв начин упражняват дружно при ограничавания да се работи самостоятелно. Днес тимът от Линц загуби с 0:1 от Волфсбергер и дефинитивно отпадна от борбата за купата.

Андре Рамальо с глава откри резултата през днешния ден за Република България Лайпциг в края на първото полувреме, засичайки центриране от корнер. Кореецът Хван Хи-Чан удвои в 53-ата, а по-късно асистира на Патсон Дака за 3:0 6 минути по-късно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР