РБ Лайпциг посреща Фрайбург в двубой от 26-ия кръг на

...
РБ Лайпциг посреща Фрайбург в двубой от 26-ия кръг на
Коментари Харесай

РБ Лайпциг - Фрайбург

РБ Лайпциг посреща Фрайбург в дуел от 26-ия кръг на Бундеслигата - първото от топ шампионатите в Европа, което се завръща. Преди началото на кръга " алените бикове " заемат трето място в класирането, като изостават на пет точки от водача Байерн (Мюнхен) и единствено на една от тима на Борусия (Дортмунд), който е на втора позиция. Фрайбург е осми.

Голямата звезда на " алените бикове " Тимо Вернер, за който все по-усилено се твърди, че е пред трансфер в Ливърпул, води офанзивата на домакините, а негов сътрудник е Юсуф Поулсен. Кевин Кампъл започва в халфовата линия, а Марсел Забитцер остава на скамейката за началото. Парик Пик е навън за през днешния ден, до момента в който Упамекано е осъден поради насъбрани жълти картони. Тайлър Адамс го замества в центъра на защитата.
Starting XI @KevinKampl_KK is back!

#DieRotenBullen #RBLSCF pic.twitter.com/4Se3vaZFvS
— RB Leipzig English (@RBLeipzig_EN) May 16, 2020

Фрайбург стартира с много офанзивна групировка. Грифо, Питересен и Хьолер са в предни позиции, а зад тях е немският национал Робин Кох.

Република България Лайпциг: Гулачи, Мукиеле, Клостерман, Халстенберг, Адамс, Кампъл, Лаймер, Анхелиньо, Нкунку, Вернер, Поулсен

Фрайбург : Шволов, Гулде, Лийнхарт, Хайнц, Шмид, Кох, Хьофлер, Гюнтер, Грифо, Петерсен, Хьолер

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
СТАТИСТИКА ТУК! Бундеслига 26 кръг, събота 16 май  Ред Бул Лайпциг 16:30предстои  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР