РБ (Лайпциг) и Ред Бул (Залцбург) изиграха един от най-атрактивните

...
РБ (Лайпциг) и Ред Бул (Залцбург) изиграха един от най-атрактивните
Коментари Харесай

Късна развръзка във фирменото дерби на “Ред Бул”

РБ (Лайпциг) и Ред Бул (Залцбург) изиграха един от най-атрактивните дуели в Лига Европа довечера, само че в края насладата беше за гостите. Австрийците се постановиха с 3:2 с надвит гол в предпоследната минута. В другия мач от тази Група “В” Селтик надделя Розенборг с 1:0.

Тимът от немската Бундеслига започва доста разсеяно и разреши на противника да вкара два бързи гола посредством Мунас Дабур (20’) и Андреас Улмер (22’). Наставникът на Разенбалшпорт Ралфг Рангник се ядоса и направи тройна промяна още на почивката и това се увенча с триумф. В 70-ата Конрад Лаймер наказа неточност на защитник в червен екип и понижи на 1:2, а в 82-ата Юсуф Поулсен - единият от влезлите на полувремете - приключи офанзива с глава за 2:2.

Leipzig have been second best in this match, so far.

Need to see out the half and regroup during the break.

#UEL #DieRotenBullen #RBLFCS (40') 0-2 pic.twitter.com/eHkQPEfKe8
— RB Leipzig English (@RBLeipzig_EN) September 20, 2018
Подемът в играта на домакините обаче не им донесе триумф, а даже противоположното. Минута преди края Фредрик Гулбрандсен имаше шанса да осъществя за 3:2 в интерес на Залцбург.

В идващия кръг на 4 октомври австрийците ще одобряват Селтик, а Лайпциг ще гостува в Норвегия.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Лига Европа 1 кръг, четвъртък 20 септември  Ред Бул Лайпциг 2:3краен резулат  Ред Бул Залцбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР