Разяснителна информационна кампания на тема „Европейско финансиране през 2018“ се

...
Разяснителна информационна кампания на тема „Европейско финансиране през 2018“ се
Коментари Харесай

Експерти от ОИЦ-Враца представиха новостите в европейското финансиране

Разяснителна осведомителна акция на тематика „ Европейско финансиране през 2018 “ се организира в Мездра. Тя бе проведена от Областен информативен център-Враца. Гроздан Темнишки, специалист „ Информация, обслужване и ръководство “ показа настоящите процедури по оперативните стратегии с разнообразни финансови принадлежности за бенефициенти до края на 2018 година Г-н Темнижки даде повече информация и за новостите при Информационна Система за Управление и Наблюдение на европейските средства в България до 2020 година
Акцент в осведомителната среща бяха показване на настоящите процедури по Оперативна програма “Региони в напредък “, Оперативна програма “Околна среда “, Оперативна програма “Развитие на човешките запаси “, Оперативна програма „ Наука и обучение за образован напредък “, Оперативна програма „ Иновации и конкурентоспособност “, както и по Програмата за развиване на селските региони.
На срещата участваха: госпожа Яна Нинова- ръководител на Общински съвет- Мездра, госпожа Наталия Христова-общински консултант и специалисти от отдел „ Общинска благосъстоятелност, вложения, планове и публични поръчки” в Община Мездра.
ОИЦ – Враца е част от мрежата от 28 осведомителни центрове за разпространение на Кохезионната политика на Европейския съюз, основани с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР