Разярена британка закла женения си любовник, който тайно от нея

Разярена британка закла женения си любовник, който тайно от нея ...

Любовница намушка 50 пъти женения си партньор, който въртял три жени едновременно СНИМКИ.

Разярена британка закла женения си любовник, който тайно от нея се срещал с още една жена, а след това се самоуби, пише Daily Mail.

58-годишният Гари Уилямс бил женен от около 40 години, като близо 30 от тях изневерявал на съпругата си. През 1991 г. той си хванал любовница, а през 2014-а започнал да се среща с 46-годишната Джесена Шеридън. Именно в нейния дом мъжът бил открит мъртъв.Малко преди Коледа миналата година бизнесменът казал на жена си, че ще отсъства по работа, а всъщност възнамерявал да прекара нощта в жилището на Джесена. Във фаталната вечер двамата се скарали по неизвестни причини и Шеридън го намушкала с нож над 50 пъти.

На двата трупа се натъкнали децата на британката, които от няколко дни се опитвали да се свържат с нея. Когато на 29 декември пристигнали в жилището й, на стълбите забелязали последното послание на майка си.

Влизайки в стаята на горния етаж, те се натъкнали на трупа на голия Уилям с множество прободни рани в областта на врата и гърдите и наранявания по ръцете. До него лежал и трупа на майка им.


 
През по-голямата част от живота си Шеридън страдала от психични проблеми, които се влошили след смъртта на 13-годишния й син Уейн при автомобилна катастрофа през 2004 г. През септември миналата година жената дори потърсила помощ, опасявайки се, че връзката й с Гари скоро ще приключи.

„Истинската трагедия в този случай е, че не знаем какво именно е довело до тези ужасни събития и какви са обстоятелствата около нападението над господин Уилямс”, коментират разследващи.
 

Източник: blitz.bg