Разярена британка закла женения си любовник, който тайно от нея

...
Разярена британка закла женения си любовник, който тайно от нея
Коментари Харесай

Любовница намушка 50 пъти женения си партньор, който въртял три жени едновременно СНИМКИ

Разярена британка закла женения си ухажор, който скрито от нея се срещал с още една жена, а по-късно се самоуби, написа Daily Mail.

58-годишният Гари Уилямс бил женен от към 40 години, като близо 30 от тях изневерявал на брачната половинка си. През 1991 година той си хванал държанка, а през 2014-а почнал да се среща с 46-годишната Джесена Шеридън. Именно в нейния дом мъжът бил открит мъртъв.



Малко преди Коледа предходната година предприемачът споделил на жена си, че ще отсъства по работа, а в действителност възнамерявал да прекара нощта в жилището на Джесена. Във съдбовната вечер двамата се скарали по незнайни аргументи и Шеридън го намушкала с нож над 50 пъти.

На двата натрупа се натъкнали децата на британката, които от няколко дни се опитвали да се свържат с нея. Когато на 29 декември пристигнали в жилището й, на стълбите забелязали последното обръщение на майка си.

Влизайки в стаята на горния етаж, те се натъкнали на натрупа на голия Уилям с голям брой прободни рани в региона на врата и гърдите и пострадвания по ръцете. До него лежал и натрупа на майка им.



През по-голямата част от живота си Шеридън страдала от психологични проблеми, които се влошили след гибелта на 13-годишния й наследник Уейн при автомобилна злополука през 2004 година През септември предходната година дамата даже потърсила помощ, опасявайки се, че връзката й с Гари скоро ще завърши.

„ Истинската покруса в този случай е, че не знаем какво точно е довело до тези ужасни събития и какви са събитията към нападението над господин Уилямс”, разясняват проверяващи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР