Разярен ревнивец от монтанското село Ковачица, заплашил да заколи бившата

...
Разярен ревнивец от монтанското село Ковачица, заплашил да заколи бившата
Коментари Харесай

Побеснял ревнивец от Монтанско заплаши да заколи бившата си

Разярен ревнивец от монтанското село Ковачица, заплашил да заколи някогашната си, ще търка наровете в пандиза цяла година, научи организация BulNews.
Свадите сред С.Р. и някогашната му възлюбена били непрестанни. Тормозът, натрапен от гневния мъж над беззащитната Т.Т., ескалирал в средата на предходната година, когато дамата преосмислила съжителството си с агресора и решила повече да не бъде жертва. Тя подала молба за отбрана от домашно принуждение и магистратите разпоредили мъжът да не я приближава на по-малко от 50 метра.
На 21 август тази година обаче С.Р. нарушил заповедта на магистратите и намерил някогашната си в заведение в селото. Като я видял, гневният мъж не се сдържал, седнал на масата и почнал да я заплашва и наскърбява. Ревнивецът крещял на Т.Т. „ Боклук, к*рва, ще върви да се е*е за жълти стотинки, за една кутия цигари, че цялото село е спало с нея “. След това той извадил нож и я заплашил с него.
За заканите и издевателството преди дни С.Р. бе изправен на подсъдимата пейка в районния съд в Лом, където бе наказан на една година затвор под непоколебим режим.
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР