Разярен пътник преби кондуктор заради високите градуси в рейса. Инцидентът

...
Разярен пътник преби кондуктор заради високите градуси в рейса. Инцидентът
Коментари Харесай

Мъж разби черепа на кондуктор заради жега в рейса

Разярен пасажер преби кондуктор поради високите градуси в автобуса. Инцидентът стана на 9 юни в рейс от градската мрежа, който се движил по линия номер 7 в Пловдив, пише Марица. Смятаният за нападател мъж на име Росен ще се изправи пред съда идната седмица.

``
реклама

Срещу него са повдигнати обвинявания за нанасяне на междинна телесна щета - строшаване на черепа и кръвоизлив в междинното ухо, които краткотрайно заплашили живота на служителя на компания „ Хеброс бус “.

По данни на прокуратурата, Росен се качил дружно със брачната половинка си в рейса по обяд на 19 юни м.г. През това време на промяна бил кондукторът Иван. По време на пътуването подсъдимият почнал да се държи нападателно и да наскърбява потърпевшия. Започнал спор, предизвикан от високата температура навътре в рейса и обстоятелството, че Росен сметнал кондуктора за виновен.

Непосредствено преди да напусне транспортното средство, подсъдимият почнал още веднъж да наскърбява кондуктора, като двамата се сдърпали. Впоследствие Росен сякаш слязъл от рейса, само че се качил още веднъж и почнал да нанася удари с ръце в региона на главата на Иван, който изгубил равновесие и паднал през отворената междинна врата на рейса по тил на земята.

При рухването кондукторът си блъснал мощно задната част на главата в асфалта, изгубил схващане, а от ухото му почнало да тече кръв. Свидетели на цялата обстановка станали пасажерите в рейса, част от които се притекли на помощ.

Пострадалият бил откаран неотложно в неврохирургично поделение, където заради тежкото му положение бил подложен на мозъчна интервенция.

Делото е планувано за сряда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР