Разярен мъж, заплашил служителки в офис на „ВиК“ в Лом,

...
Разярен мъж, заплашил служителки в офис на „ВиК“ в Лом,
Коментари Харесай

Разярен мъж заплаши служителки в офиса на „ВиК“ в Лом

Разярен мъж, заплашил служителки в офис на „ ВиК “ в Лом, бе наказан да заплати санкция, научи организация BulNews. Санкцията за развилнелия се ломчанин е наложена преди дни от районния съд и бе в размер на 100 лв.. Припомняме, че грозната сцена се е разиграла на 13 септември, малко преди 16 часа. Мъж спретнал вманиачен скандал, крещял като оглупял, заплашвал и псувал служителките на водното сдружение.
44-годишният А.А. от крайдунавския град нахлул в офиса на третия етаж и почнал да крещи. Той сипел закани за разпра към чиновниците там, които били единствено дами. Това обаче не го спряло да ръси нецензурни изрази и псувни по техен адрес.
Шашнатите чиновнички били принудени да извикат полиция. Униформените неотложно пристигнали в постройката и усмирили развилнелия се ломчанин. Съставили акт по указа за битка с дребното безчинство и го тикнали в ареста за 24 часа.
В правосъдно съвещание А.А. се признал за отговорен, изказал страдание и дал пояснение за агресивното си държание. Заради изказаното страдание, магистратите му наложило минимално планувания размер за санкцията от 100 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР