Разядка от красота, еротика, музика и красив ум спретва “Черешката

...
Разядка от красота, еротика, музика и красив ум спретва “Черешката
Коментари Харесай

Любовна и кулинарна магия в „Черешката на тортата“

Разядка от хубост, еротика, музика и хубав разум спретва “Черешката на тортата” за гладните за позитивни чувства в новата седмица на предаването всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

В понеделник на кулинарния старт застава властелинът на рекламите Генчо Генчев. Сценаристът, който написа “Оркестър без име 2”, само че остана в историята с реклама на кренвирши, залага на плътно мъжко меню. Салатата е от същински розов домат, моцарела и печени елементарни и люти чушки, следвана от предястие от скариди с копър и чесън. Основното семпло ядене се трансформира в епична борба при сервирането и потреблението за сметка на лекия десерт от подготвен сладолед с пресни ягоди. Голямата изненада на вечерта е, че Генчо не е подготвил изненада, само че домакинският му сексапил грее на масата от самото начало.

Във вторник моделът и корица на най-мъжкото списание – Мартина Петрова ще разбие всички легенди за хубавиците в кухнята. Липсата на кулинарна рутина Мартина компенсира със строга организация и изчистена идея, която ще накара и началник Манчев да й смъкна шапка. Младата дама приготвя меню и дава право на избор на гостите си, вдигайки кулинарната летва на ново равнище. Всеки ще може да избира сред три типа свежи салати и две съществени ястия. Домашно приготвеното брауни ще бъде последвано от цунами от изненади, които ще разтопят сърцата на гостите по-бързо от сладолед в разгара на лятото.

сряда вратите на своя дом отваря някогашният вратар на младежкия народен тим по футбол, високият колкото странична греда Славчо Тошев. Спортистът искрено залага на калориите в домашната кухня. Менюто изненадващо включва чорба от броколи, зелена салата, класическо главно и домашно подготвен лек крем с плодове. Любезният хазаин ще очарова дамите със сангрия с портокол, лимон и ябълка. Персонални музикални задания включва изненадата на Славчо, който за свършек на вечерта провежда караоке за гостите си.

Естествената приятност за очите и ушите фолк певицата Джина Стоева няма да остави никого гладен и безучастен в четвъртък вечерта. Джина сервира арабска кухня, която като същински джин сбъдва всички кулинарни стремежи. Менюто започва с три домашно приготвени разядки, а главното - образец за шедьовър в арабската кухня, ще предизвика Славчо Тошев да осъществя хеттрик. Нежният десерт от маскарпоне с бисквитки, ще бъде последван от ароматно арабско кафе с кардамон. За магичен свършек на вечерята, Джина ще подари на гостите си магически арабски танц.

Честта да закрие седмичния кулинарен маратон се пада на шестата по хубост в света Жени Калканджиева. В петък харизматичната Жени смъква короната на хубостта и поставя готварската шапка. С желязна ръка нежната дама провежда кулинарната вечер, поръчвайки артикули онлайн и подреждайки професионално масата. Изчистеното меню включва салата от спанак със синьо сирене, главно по италианска рецепта и неповторим десерт - плодова крем чорба от ананас. Игра на филми, гарнирана с доста смях закрива вкусната и занимателна седмица.

Гледайте епизодите от 11-и сезон на "Черешката на тортата " от понеделник до петък от 20.00 ч по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР