Развръзката на тенис турнирите в Хамбург и Атланта са основният

...
Развръзката на тенис турнирите в Хамбург и Атланта са основният
Коментари Харесай

Два тенис финала и интригуващи сблъсъци от UFC в уикенд програмата на MAX Sport

Развръзката на тенис шампионатите в Хамбург и Атланта са главният акцент в уикенд програмата на спортните канали на A1.

Откритото състезание на Германия по тенис, което е от категория ATP 500, е последният огромен шампионат на червени кортове в Европа за сезона. За купата в Хамбург любимци са тримата топ сложени – Доминик Тийм, Диего Шварцман и Пабло Кареньо Буста. Полуфиналите на шампионата са в събота от 13:00 ч. и 16:00 часа, а огромният мач за трофея е в неделя от 16:00 ч., като всички дуели ще се предават директно по MAX Sport 1.

Един от първите подготвителни шампионати преди северноамериканските Мастърси – този в Атланта, също ще дефинира своя първенец през уикенда. Въпреки че е от най-ниската категория – ATP 250, в конкуренцията вземат участие доста забавни имена, измежду които личат тези на Джон Иснър, Ник Кирьос, Хьон Чонг и други. Полуфиналните конфликти в Атланта са в събота от 22:00 ч., а финалът стартира в 23:55 ч. в неделната вечер. Развръзката на шампионата можете да наблюдавате директно по MAX Sport 1.

След шест години очакване, почитателите на бойните спортове в Калгари още веднъж ще могат да се насладят на зрелищните дуели от UFC онлайн. В главния конфликт на галавечерта в канадския град един против различен в осмоъгълника ще застанат две съществени имена от лека категория - Еди Алварес и Дъстин Пойриър. Двамата кандидати ще се срещнат за повторно между тях, като първият дуел бе служебно преустановен, а победител не бе избран.

Другите знакови конфликти в канадския град са борбите сред Джереми Стивънс и Жозе Алдо в категория перо, както и дамският дуел сред Йоана Йонджейчек и Тиша Торес. Галавечерта на UFC от Калгари ще се предава директно на 29 юли от 03:00 часа по MAX Sport 2.

През уикенда ще бъде обещано началото и на новия шампионат на Руската министър председател лига. В събота от 19:00 часа MAX Sport 1 ще излъчи директно дуела сред един от любимците за купата – Спартак Москва, който посреща скромния отбор на Оренбург.

В неделя от 14:00 часа, още веднъж по MAX Sport 1, новакът в Премиер лигата Енисей Красноярск посреща различен отбор с упоритости за сполучлив сезон – Зенит Санкт Петербург.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР