Развръзката на поредицата с герои от комиксите на Марвел -

...
Развръзката на поредицата с герои от комиксите на Марвел -
Коментари Харесай

Последен ден за участие в първия етап на "Отмъстителите: Краят"

Развръзката на поредицата с герои от комиксите на " Марвел " - " Отмъстителите: Краят " потегля по кината на 26 април, само че два щастливци ще имат опция да гледат кино лентата два дни преди всички останали. За задачата би трябвало да отговорят вярно на въпроса от първи стадий в играта, отдадена на кино лентата и проведена от " Дневник " и " Форум Филм България ".

Играта е разграничена на два стадия. Единствено в пркиключващия през днешния ден в среднощ първи стадий участниците могат да играят за тази специфична опция - да завоюват една от общо две двойни предложения за галапремиерата на 24 април.

Жребият за тези награди ще бъде изтеглен на следващия ден, 22 април.

В същия ден ще стартира и вторият стадий от играта и участниците, в който правилен отговор дава опция за присъединяване в тегленето за пет двойни билета за прожекциите на " Отмъстителите: Краят " в интервала сред 3 и 20 май. Участниците, показали правилни отговори и в двата стадия на играта, ще вземат участие в тегленето за тази премия два пъти, тъй че повече отговори - повече шансове.

Ако сте регистриран консуматор на id.capital.bg, може незабавно да се включите, а в случай че не сте - би трябвало първо да се регистрирате, само че това става бързо.

Повече за разпоредбите и изискванията за присъединяване в играта може да откриете тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Отмъстителите: Краят (4)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР