Развръзката е щастлива и аз много се радвам. Сега вече

...
Развръзката е щастлива и аз много се радвам. Сега вече
Коментари Харесай

Отвлеченият от "Наглите" бизнесмен Киро Киров сензационно: Близките на Златков поискаха среща с мен, но след 40 минути...

" Развръзката е щастлива и аз доста се веселя. Сега към този момент можем да бъдем спокойни. Доказа се, че е похищение за откуп, т.е. бизнес, който следва да ни тревожи, защото или се възражда, или е остаряла група ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия предприемачът Киро Киров, който преди няколко години беше отвлече за откуп от групировката на " Наглите ". " Появиха се доста мнения, че това са останки от " Наглите ", които са преорганизирани, това е прекомерно допустимо, защото бяха наказани 4-5-6 индивида, а групата беше по-голяма.

За страдание това в никакъв случай няма да отшуми. Първите дни са по-лоши, в сравнение с до момента в който си в плен. Чувството е необикновено потискащо ", добави жертвата на " Наглите ".

" След като ме освободиха аз бях подготвен още на идващия ден да отида на работа. След 17 дни първата ми работа беше да вляза под душа, а банята ми беше с огромен прозорец и аз се опасявах от него.

Дано това момче се възвърне, младо е и това ще му остане белег вечно. Дали ще бъдат хванати това е най-сложният въпрос.

Близките на Златков желаеха среща с мен, само че след 40 минути я анулираха ", разкри извънредно Киров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР