Развръзка след скандала между кмета на Стара Загора Живко Тодоров

...
Развръзка след скандала между кмета на Стара Загора Живко Тодоров
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора оттегли жалбите си срещу хората, обиждали го в мрежата

Развръзка след абсурда сред кмета на Стара Загора Живко Тодоров и консуматори във „ Фейсбук”. Градоначалникът заведе четири наказателни каузи за засегнатост и клюка поради думата „ палячо ", само че през днешния ден изтегли обвиняванията.

Преди към месец в групата „ Истината за Стара Загора” с 40 хиляди членове кметът Живко Тодоров е наименуван палячо. Поводът е неспазен период за ремонт.Следват правосъдни тъжби за 5 хиляди лева Заради необятния публичен отзив и обвиняването, че завеждайки наказателни каузи кметът нападна свободата на словото, Тодоров отдръпва исковете.

„ Съжалявам, само че не може да се бърка свободата на словото със независимост за ругателство”, разяснява Живко Тодоров, съобщи БТВ.

Адвокатът на един от обвинените удостовери, че жалбата е изтеглена през днешния ден в 13:50 ч., само че съгласно него до неоправдателна присъда нямало да се стигне.

Кметът дава обещание, че към този момент няма да води каузи за обиди. Живко Тодоров добави, че не е решил дали ще се кандидатира за идващ мандат на локалния избор през октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР