Развоят на събитията с Терасагейт не е добър, тъй като

...
Развоят на събитията с Терасагейт не е добър, тъй като
Коментари Харесай

Арх. Игнатов: Събаряне на тераса по искане на премиера - това значи, че държавата не работи

Развоят на събитията с " Терасагейт " не е добър, защото разпоредбите не важат за всички. Събаряне на тераса по искане на премиера - това значи, че страната не работи. Това съобщи в ефира на предаването " Тази заран " по bTV претендентът за кмет на София от " Демократична България ", арх. Борислав Игнатов. Достигнали сме до състояние, в което противозаконното е търпимо. Ние ще изправим това нещо. Пълно е в цяла София с такива тераси, означи още той.
Арх. Игнатов съобщи, че още от първия ден ще се направи цялостна проверка на общината, на общинските търговски сдружения и ще се наложи праволинеен надзор. Ще създадем връзка с жителите посредством приложение - хората ще могат да управляват ние какво вършим.
По думите му в София доста от плановете се случват постепенно. Борислав Игнатов съобщи, че програмата за използването на общия организационен проект не съществува и до ден-днешен. Кандидат-градоначалникът сподели, че в случай че бъде определен, ще направи проект за заслужено изкупуване на парцели. Не можем да съпоставяме София със София от 1989 година Трябва да съпоставяме София с останалите европейски столици сега, уточни архитектът. Основният проблем, за който никой различен претендент не приказва, е корупцията, търговията с въздействие и заниженият надзор, смята още Игнатов. Според него електронното ръководство на даден развой е единственият метод за справяне с корупцията. 
Относно плана за небостъргач " Златен век " Игнатов съобщи, че изрично този план не може да продължи нататък. Той уточни, че случилото се с ремонтите по " Графа " и " Седмочисленици " са били достатъчните мотиви да се кандидатира за кмет.
По повод скандалните фотоси, изтекли в общественото пространство, арх. Игнатов съобщи, че са подхванати всички юридически дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР