Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли вече върви към

...
Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли вече върви към
Коментари Харесай

Кой сватосва Брад Пит и Дженифър Анистън

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли към този момент върви към своя логически край и няма по какъв начин да не изникне и въпросът по какъв начин двамата ще продължат живота си отсега нататък. Засега те не са намерили своите нови половинки и избират да бъдат необвързани.

А някои се надяват, че Пит ще откри не нова обичана, а ще преоткрие остарялата си - Дженифър Анистън. В случая приказваме за Джордж Клуни , само че сме сигурни, че има още доста, които желаят да видят Брад и Джен още веднъж дружно.

Клуни обаче се е заел насериозно с тази задача. Той е дълготраен другар с някогашните съпрузи и доста желае да ги види още веднъж дружно, 14 години след развода им . Според него, единственият метод Пит да бъде още веднъж благополучен, е да бъде още веднъж с Анистън.
 Снимка 412841

А за задачата е трябвало първо да ги събере на едно място. И това място е Рим, където Джордж Клуни е провел скришен уикенд със брачната половинка си, Брад и Джен , написа Metro.

Сватовникът е уредил всичко по този начин, че да резервира конфиденциалността на своите близки и звездни посетители. Как тъкмо е протекъл италианският уикенд обаче, можем единствено да допускаме.
 Брад Пит, Анджелина Джоли и за какво актрисата няма различен мъж след развода
Защо Анджелина няма различен мъж след Брад Пит

Въпрос на цели

Не е загадка, че Брад и Джен съумяха да запазят другарски връзки, а в този момент, когато и двамата са необвързани, могат да ги показват свободно. Дали обаче връзката посред им ще успее да възроди любовта, единствено времето ще покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР