Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли беше водеща новина

...
Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли беше водеща новина
Коментари Харесай

Анджелина Джоли най-накрая призна колко тежка е била раздялата с Брад Пит

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли беше водеща вест в светските издания през 2016 година. Сега актрисата разкрива, че след тежката разлъка е разчитала напълно на шестте си деца за поддръжка, оповестява „ Дейли Мейл “.

В изявление в Токио във връзка премиерата на кино лентата „ Господарка на злото “ 2, Джоли съобщи: „ Моята мощ идва от децата ми “.

„ Всеки родител знае, че в него има мощ, която пораства “, показа тя и добави, че постоянно се е стремяла да бъде мощна поради децата, с цел да могат да преживеят всичко.

Анджелина беше с 14-годишната си щерка Захара и 18-годишния си наследник Мадокс, който идва от Южна Корея, където учи.

Думите ѝ идват след изявлението за френско списание, където споделя, че се е чувствала малко изгубена след раздялата с Брад и даже не можела да се познае.

„ Не знам какво ми е приготвила ориста, само че съм уверена, че съм в интервал на преход, като че ли се връщам към корените си, към себе си. Защото бях изгубила себе си малко.

Мисля, че се случи до момента в който връзката ми с Брад приключваше и започваше раздялата.

Беше комплициран миг, в който към този момент не познавах себе си, бях станала… по какъв начин да кажа… по-малка, съвсем незначителна, даже това да не се виждаше “, призна звездата.

Тя показа още, че е почувствала „ дълбока и откровена горест “, когато бракът ѝ се разпаднал, само че това ѝ дало опция да научи повече за себе си.

„ На всичкото от горната страна имах някои здравословни проблеми. Всички тези неща остават в теб и ти припомнят какъв късметлия си, че си жив “, изяснява още Джоли.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР