Разводът между Благой Георгиев и Полина Спасова вече е в

...
Разводът между Благой Георгиев и Полина Спасова вече е в
Коментари Харесай

Потрес: Родителите на Полина Спасова със скандални разкрития за Благой Георгиев!

Разводът сред Благой Георгиев и Полина Спасова към този момент е в ход, а към този момент най-малко се знае, че основателят на тази стъпка е велинградчанката. Младата младоженка на Джизъса обаче била подтикната към решението от неговото държание, което, изключително след сватбата, станало брутално.

Бившият фитболист, който сега се лензи с любовницата си Татяна в Сървайвър, почнал тотално да подценява жена си. Никакви нежности, никакви благи думи, никакви жестове... единствено нагон и то, когато на него му се прииска.

Полина заяви освен за развода, само че и за това, че родителите й са компактно зад нея и я поддържат напълно. А близки до фамилията й шокираха всички като разкриха, че бащата на Спасова едвам не удушил Благой с голи ръце. Но се ядосвал и на дъщеря си, на която се скъсали да приказват да не се омъжва за него, само че тя си знаела своето.

" Това момченце, дето цялата страна го знае, че не може да си държи гащите вдигнати, още преди сватбата съм го гледал. Били сме дружно в хотела толкоз пъти - като минеше някоя по-засукана мома и му изтичаха очите. Правеше се, че не гледа, само че аз съм мъж, не на мене тия ", разказвал бащата на Полина - уверен, че Георгиев ще си остане коцкар и до дълбока напреднала възраст.

Родителката на Спасова била изцяло съгласна с мъжа си и даже имала луди кавги с щерка си да зареже Благо, само че влюбената тогава Полина не желала и да чуе.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР